Rodri: Francuska nije samo Mbape, to je tim koji se teško pobeđuje

Fudbaleri Španije očarali su fudbalski svet izdanjima na Evropskom prvenstvu, a večeras je pred njima verovatno najteži zadatak na prvenstvu – savladati Francusku.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 6.000 FREEBET!

Pred evropski klasik oglasio se jedan od najbitnijih šrafova Crvene furije – Rodri. Iskusni veznjak veruje da je najveća opasnost Kilijan Mbape i pored nešto slabijih partija koje je pružio u dosadašnjem toku takmičenja.

Čuvam se od onoga što se priča o njemu (Mbapeu posle povrede). Poznajem ga, ima tu mogućnost da napadne u svakom trenutku. Francuski tim se ne svodi samo na njega. Svi igrači se odlično brane, veoma su opasni u kontranapadima“.

Novi napadač Reala jeste udarna igla Trikolora, ali je igrač Sitija naglašava kvalitet celog tima Francuske koji je u proteklim godinama odigrao najviše finala na velikim takmičenjima.

To je tim koji se veoma teško pobeđuje. Igraćemo sa našim oružjem, ići ćemo u pravcu u kojem želimo. Idemo bez straha, sa sigurnošću, jer smo pokazali da možemo da pobedimo svakog protivnika“, zaključio je Rodri.

Duel Francuske i Španije na programu je danas s početkom od 21:00 (TV prenos – RTS, Arena sport).

Bonus video:

3 Komentara

    Imaju oni odličan tim i pojedince ali Rodri vise ovako govori iz poštovanja

    Tim koji je dobar i jak,ali ni Francuzi nisu nesalomivi.

    U pravu je, Mbape se do sada nije pokazao ali on ne predstavlja ceo tim, ostali su isto vrhunski igrači i plus može se desiti da tek sad Mbape pokaže svoj maksimum.

Postavi odgovor