LUKAKU PONOVO NA UDARU: Kako napadač od 115 miliona evra može da promaši ovo?! (VIDEO)

Pobedio je Čelsi Kristal Palas sa 2:0. Plasirali su se “plavci” u finale FA kupa. Ali se od tog rezultata daleko više priča o Romeluu Lukakuu.

Iako je plaćen čak 115.000.000 evra, sada već po matrici Belgijanac je duel sa Kristal Palasom započeo na klupi sve dok ga Tomas Tuhel nije poslao na teren u 77. minutu umesto Kaija Haverca.

Međutim, utisak je da je bolje bilo za Lukakua da je ostao na klupi. Razlog? Nestvaran promašaj zbog kojeg se robusni fudbaler našao na udaru navijača.

Servirao je Verner šansu Lukakuu koji se obrukao pošto je sa samo nekoliko desetina centimetara umesto gola pogodio stativu?!

Obratite pažnju i na reakciju Vernera koji se uhvatio za glavu pošto je već video loptu u mreži:

Iako je bio na udaru navijača kojima je bilo nepojmljivo da čovek plaćen 115.000.000 evra promaši ovakvu šansu, Tuhel je stao u odbranu Lukakua.

– Lukaku mora da realizuje šanse. Mora da čeka, da bude strpljiv, da pomaže timu, da stavi tim ispred sebe i radi naporno. Znate, kada ste napadač, u sekundi možete da pomognete (golom, prim.aut.) – rekao je Nemac.

S obzirom na to da ga je platio 115.000.000 evra i da se za sada Lukaku ispostavio kao potpuni promašaj Tuhela zaista je veliko pitanje dokle će navijači Čelsija trpeti ovakve promašaje?

ILIEV SVIRA ISTE NOTE KAO STANOJEVIĆ: Priča se kako je Zvezda najjača u poslednjih 30 godina, a mi egal sa njima

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Lovre Miloš: Od penzije do dogovora sa sedmostrukim prvakom Evrope | Sport Fokus Podcast EP44

3 Komentara

  Nije ni prvi a ni poslednji vrhunski igrač kojem se ovo dogodilo

  Odgovori

  Dešava se, pokušao je iz najbolje namere ali nije imao sreće s obzirom da su ga 1-2cm delila od gola.

  Odgovori

  Postiga bi gol da se stativa nije pomerila

  Odgovori

Postavi odgovor