Sa Pinto besneo na konferenciji: Novinari su pisali o tome, a sada...

Rikardo sa Pinto je ostvario uspeh u Ligi konferenciji, pošto je pobedio Vojvodinu sa APOEL-om u Novom Sadu i tako obezbedio svom timu treće kolo.

Portugalac je bio veoma zadovoljan što je kiparska ekipa ostvarila trijumf nad srpskim klubom.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Strateg APOEL-a je imao zanimljivu konferenciju za štampu, gde nije bio baš najljubazniji.

„Utakmica je bila izuzetno teška, protivnici su bili bolji u prvom poluvremenu. Nismo bili dovoljno agresivni u duelima, nismo u potpunosti ispoštovali plan koji smo imali. U drugom poluvremenu, posle razgovora koji sam imao sa igračima, promenile su se neke stvari na terenu. Igrači su postali mobilniji, agresivniji i brži. Popravili smo stvari koje sam tražio, postigli smo gol i zatvorili utakmicu“, rekao je Rikardo Sa Pinto.

Bio je prilično ljut što nije dobio nijedno pitanje od novinara, pa se prisetio vremena kada je bio trener Crvene zvezde.

 „Kada sam izgubio 3:0 protiv Vojvodine sa Zvezdom, igrači koji su igrali za Zvezdu su imali po 17 i 18 godina. Novinari su o tom porazu pisali i sada, a nisu me na ovoj konferenciji ništa pitali. Eto, želim to da objasnim tu situaciju“.

Bonus video:

4 Komentara

    Novinari rade po diktatu, verovatno su dobili naređenje da ga provociraju

    Stanardno besni temperamentni portugalski stručnjak kako na terenu tako i van njega, često neopravdano i suvišno kao ovog puta

    Zasluzena pobeda APOELA nad Vojvodinom, i dalji plasman obezdedjen….

    On je svoj zadatak ispunio dosli su pobedili su i napravili veliki korak napred

Postavi odgovor