Turci pišu o potencijalnom problemu: Pada li cena Mateusu Saldanji?

Mateus Saldanja je bio najtraženija roba Partizana u prethodnom prelaznom roku. Pominjale su se velike cifre, udvarača je bilo na sve strane, a crno-beli su imali jasan stav da ne žele da prodaju najboljeg napadača.

Ako je vredeo zimus 10.000.000 evra, zašto ne bi i na leto. Bilo je razmišljanje uprave Partizana. Sasvim logično, sasvim opravdano. Ali, desila se povreda koja je naigled ohladila zainteresovane klubove.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Turski mediji pišu kako postoji šasna da Saldanja bude van Partizanovog tima do kraja sezone, iako je Igor Duljaj nedvismisleno rekao kako će se Brazilac priključiti timu sredinom meseca.

Istovremeno, Sport X navodi kako će situacija sa povredom sigurno uticati na proces transfera. Podsetimo, jedan od timova koji se najčešće spominjao kao naredna destinacija za Saldanju je Fenerbahče.

Torino je takođe bio vrlo glasan, a cena koju su stavili ljudi iz Humske na transfer Brazilca je 10.000.000 evra. Navodno nemaju nameru da ispod toga prodaju Saldanju, koji od Večitog derbija nije igrao za crno-bele.

Pitanje je da li će cela situacija oko povrede uticati na tržišnu vrednost napadača Partizana.

Bonus video:

2 Komentara

    Rekoh ja da ce ga dati na kraju za smesne pare!

    Turci zele da obore cenu Saldanji,ali ne verujem da ce uspeti

Postavi odgovor