Novi Pazar aktivirao "bombu": Stigao Suma za napad na Evropu

Završio je Novi Pazar prošlu sezonu Super lige Srbije na visokom šestom mestu. Ove sezone klub želi iskorak i napad na evropska takmičenja zbog čega je potpisana “bomba” – Sejduba Suma!

Kako je Meridian sport prvi i najavio, Suma je nakon nekoliko dana pregovora uspeo da sklopi konačan dogovor sa timom sa juga Srbije.

Suma se nakon dve godine vraća u Srbiju. Najpre je stigao iz Slovana u Partizan u transferu teškom 1.650.000 evra. Imao je uspona i padova, ali je generalno ostavio veoma dobar utisak.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Napustio je tabor tima iz Humske u oktobru 2021. godine kao slobodan igrač da bi potpisao ugovor sa Kuvajtom koji je napustio takođe kao slobodan igrač u januaru 2022. godine.

Od tada je Suma bez kluba i dolaskom u Novi Pazar će zasigurno dobiti minute kako bi mogao da povrati delić nekadašnje forme i opet prosipa magiju na domaćim terenima.

“Najveće pojačanje u istoriji kluba. Sejduba Suma je novi fudbaler Novog Pazara“, napisao je tim iz Raške oblasti na Instagram nalogu.

Kako su poručili iz kluba, dovođenjem 32-godišnjeg Gvinejca dokazano je da su ambicije da klub pokuša da izbori izlazak u Evropu narednog leta.

Videćemo kako će se Suma ponovo snaći u Super ligi Srbije, ali nema sumnje da je barem na marketinškom planu Novi Pazar napravio izvanredan posao.

Bonus video:

4 Komentara

  Novi Pazar je krupnim koracima krenuo ka ostvarenju svog cilja!Neka im je srecno pojacanje!!!

  Odgovori

  Videcemo koliko moze mada je on za njih svakako veliko pojačanje

  Odgovori

  Svakako ovo je ogromno pojacanje za ekipu iz Pazara. Suma ima da bude veliki pokretac u borbi za Evropu.

  Odgovori

  Ko zna u kakvom je stanju Suma. Ali ako pricamo realno bice sigurno pojacanje za ekipu Novog Pazara

  Odgovori

Postavi odgovor