SELEKTOR ŠVAJCARSKE JASAN: Bilo je emotivno protiv Srbije, bilo bi čudno da nije tako!

Selektor Švajcarske Murat Jakin je pred meč sa Portugalom u osmini finala Svetskog prvenstva poručio da je njegova ekipa spremna da iznenadi favorite!

Jakin se na konferenciji za medije uoči ovog duela osvrnuo i na utakmicu Srbije i Švajcarske koja je bila veoma burna.

Švajcarska će imati priliku sa de prvi put od 1954. godine domogne četvrtfinala Mundijala, a selektor veruje da su sposobni da savladaju Portugalce!

Spremni smo, svi su fit. Igrači su se oporavili i oni koji su bili bolesni su u timu. Jedva čekamo utakmicu. Velika je prilika da napravimo istoriju za Švajcarsku. Videli smo koliko su Švajcarci euforični zbog Svetskog kupa i voleli bismo da navijačima damo još jedan meč barem da uživaju. Jaki smo kao tim, a znamo da Ronaldo može da sve promeni u jednom meču. Moramo da ga sprečimo da dobije potreban prostor. Međutim ne planiramo posebno da ga markiramo“, rekao je selektor Švajcarac Murat Jakin.

Jakina su na konferenciji upitali i za sukob Nikole Milenkovića i Granita Džake.

– Trener sam koji gleda napred. Prošlost je prošlost. Ne treba o tome da pričamo. Ljudi su već pisali o tome i rekli su dosta. Bilo je emotivno. Da, bio je poseban meč. I da mi smo dobili. Emocije su možda i potrebne u takvoj utakmici. Mislim da bi bilo čudno da nije bilo emocija. Sada smo potpuno fokusirani na Portugal – zaključio je Jakin..

ŽOGA BONITO U REŽIJI BRAZILA: Južna Koreja samlevena za pola sata, a svetu poslata poruka – došli smo da budemo prvaci sveta!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL U KATARU | Igor Matić: koliko nam je na prvenstvu zaista nedostajao Nemanja Matić

4 Komentara

  Pitam se da li bi pričao tako da su kojim slučajem izgubili?

  Odgovori

  Zasluzeno su prošli nema šta ,danas navijamo za Portugal da ih pošalju kući

  Odgovori

  Danas ce Portugal da sredi Svajcarsku,bez emocija!

  Odgovori

  Čudi me da i selektor nije sa tzv. Kosova mada bi se po imenu moglo zaključiti da je više nakolnjeniji toj strani

  Odgovori

Postavi odgovor