Da li Mihajlović ostaje u Bolonji?

Polako se bliži kraj Serije A. I dok se mnogi timovi bore za evropska takmičenja ili opstanak, Bolonja je zakucana u sredini tabele bez realnih šansi da ode gore ili dole. Zbog toga večerašnji meč sa Atalantom neće imati veliki značaj za Sinišu Mihajlovića.

U osvit meča, naš trener je govorio o mnogim temama, počevši od toga da li će ostati u Bolonji i nakon leta.

Šta god da se dogodi, zauvek će ostati veliko poštovanje između Bolonje i mene. Imam ugovor na još dve godine, srećan sam ovde. Ako neka ponuda stigne, razmotriću je, mada ne verujem da će se to dogoditi.

Mihajlović je otkrio da je već imao razgovor sa vlasnikom Džoijem Saputom.

– Pričali smo na mnoge teme, ne samo o fudbalu. Predsednik je ambiciozan čovek, isto kao ja. Naš zajednički cilj je da pojačamo ekipu, ali videćemo koliko ćemo uspeti s obzirom na finansijske probleme koji vladaju zbog pandemije.

Na novo pitanje da li će ostati na kormilu Bolonje, naš stručnjak nije mogao da da konkretan odgovor.

U ovom trenutku sve je “u vazduhu”. Znam da Bolonja mora da bude u gornjoj polovini tabele, za tako nešto nam je potrebno da zadržimo tim i dovedemo špica i štopera, ali tako nešto nije moguće.

Priznaje Mihajlović da mu je najbitnije da klub u kojem radi bude ambiciozan.

Mene zanima posao, a ne pare. Kada bih dobio veliku ponudu od velikog kluba, a koji nema projekat, rekao bih “ne”. Mi smo ovde u Bolonji započeli projekat, koji je zaustavila pandemija, ali tako je i sa svim ostalim klubovima.

I za kraj malo o duelu sa Atalantom. Koliko je protivnik nezgodan najbolje svedoči izjava Pepa Gvardiole koji je meč sa Atalantom uporedio sa odlaskom kod zubara.

Kada odem kod zubara, ponekad zaspim, to mi je opuštajuće. Jedina trauma zbog zubara bila mi je što često nije bilo anestezije. Možda je Gvardioli potreban bolji zubar jer ja bih pre išao kod zubara nego igrao protiv Atalante – zaključio je Mihajlović.

POBUNA: Čak 11 klubova iz Serije A tražilo da se kazne Juventus, Milan i Inter

Obavezno pogledajte: Fudbalski kviz | EP 35 – Testiraj znanje! POGODI FUDBALERA

4 Komentara

    Ostaće ako ne bude bilo neke konkretnije ponude!

    Ja bih iskrneo voleo da Miha ode u neki ozbiljniji klub. On je fantastican trener zasluzujr da mu se pruzi prilika da poboljsa svoju karijeru

    Ma ostaje Miha u Bolonji sigurno! Na sjajan nacin vodi ekilu vec godinama u nazad. Nema razloga da bi napustio klub.

    Ne verujem da će ptici sem ako ne dobije neku bas ozbiljnu ponudu ,radi dobar posao u Bologni ,situacija je trska i igrački kadar mu bas i nije na zavidnom nivou ali bore se

Postavi odgovor