Slučaj "Hesus Navas" dobio obrt - iz Sevilje poručuju: Želimo da ostane zauvek

Pre nekoliko dana pojavila se informacija kako najveća legenda Sevilje – Hesus Navas napušta klub ovog leta, čime je izazvao reakciju predsednika Hosea Marije del Nida Karaska.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Prekaljeni as požalio se kako mu nije ponuđen novi ugovor, zbog čega je morao da napusti Sančez Pishuan.

Ipak, došlo je do obrta u čitavoj situaciji, pa će Navas po svemu sudeći dobiti novi ugovor kojim može ostati zauvek igrač Sevilje.

Koliko je veliki trag Navas ostavio u Sevilji govori činjenica da se Karaska medijima obratio ispred pomoćnog stadiona koji nosi njegovo ime.

Osećam dužnost da istaknem poziciju kluba kada je u pitanju Hesus. Ne bi mi palo na pamet ni kao čoveku, ni kao navijaču Sevilje ni kao predsedniku kluba da se suprotstavim najvećoj legendi Sevilje. I ovaj stadion je dobio ime po njemu i ne želim sa njim da ulazim u sukobe ni javno ni privatno. Ali, ne mogu ni da dozvolim da u istoriju bude upisano da Hesus ne ostaje zato što Sevilja to ne želi. Ovo je samo nesporazum i ja preuzimam odgovornost za njega jer znam da Hesus pati“, rekao je prvi čovek Sevilje, pa nastavio:

Sa ove pozicije mu nudim doživotni ugovor tako da može da igra ovde onoliko koliko bude želeo, a onda može da nastavi da radi ovde u kojoj god ulozi bude želeo jer on zaslužuje da bude u Sevilji koliko god želi. Ako ostane pri svojoj odluci, poštovaću to i uradiću sve da dobije oproštaj kakav je zaslužio, ali nadam se da će Hesus ostati sa nama jer on to zaslužuje i Sevilja će mu dati šta god on želi“, zaključio je Karaska.

Navas je najpre proveo 10 godina u Sevilji, od 2003. do 2013. godine, a potom se preselio u Mančester siti sa kojim je osvojio Premijer ligu i dva Liga kupa. Onda se vratio 2017. Iskusni fudbaler je sa reprezentacijom Španije bio svetski šampion 2010, onda i evropski dve godine kasnije. U dresu Crvene furije je osvojio i Ligu nacija 2023.

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Levenda je kluba i podrazumeva se nekako da ostane tu dokle god moze

    Pa neka mu daju jos jedan ugovor i penzija u Sevilji,bilo bi lepo to videti

    Bilo bi lepo da zavrsi karijeru u Sevilji,zasluzio je iskreno

    Moze on da ostane ali ne moze vise,usporilo mu je telo,ne moze vise da igrao kao pre jednostavno

Postavi odgovor