Tandem iz Lacija ponovo zajedno? SMS i Mitrović čekaju reprezentativca Crne Gore u Al Hilalu

Ekspanzija odlazaka fudbalskih zvezda sa evropskog područja u Saudijsku Arabiju je počela potpisom Kristijana Ronalda za Al Nasr, a po svemu sudeći kraj ove interesantne pojave u svetu sporta se ne nazire.

U tamošnjoj Premijer ligi tokom predstojećeg prelaznog roka žele dodatno da pojačaju redove. Bitka za trofej se zahuktava, iako se Al Hilal istakao kao glavni kandidat, a ništa manje nije zanimljivo ni u borbi za što kvalitetniji plasman.

Platežna moć vlasnika klubova pomera dosadašnje granice i na adrese igrača stižu veoma primamljive ponude. Upravo taj zov mami reprezentativca Crne Gore, Adama Marušića.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDIpotpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Naime, kako prenosi “Corriere dello Sport“, dugogodišnji bek Lacija ponovo se dovodi u vezu sa Al Hilalom.

Marušićev menadžer, Matija Kežman, ima odličnu saradnju sa klubom iz Rijada, jer je tokom leta bio glavni posrednik u transferu Sergeja Milinković-Savića o čijoj karijeri takođe “brine”.

Realizacija je još uvek daleko, nema reči o završnoj fazi pregovora, ali Crnogorac je definitivno jedan od prvih pikova Al Hilala. Marušić je u Lacio stigao 2017. godine, a prethodno je nastupao za Ostende, Kortrajk i Voždovac.

Bonus video:

2 Komentara

    I Marusic ce se brzo pridruziti SMS i Mitrovicu,suvise je dobio primamljivu ponudu da bi je zanemario,ipak svi se bore da obezbede svoje porodice!

    Šta ga briga ide i on po atomski ugovor ,šta će svi sad pare jure

Postavi odgovor