Srpski treneri dižu glas: Kerkez podržao Žarka Lazetića

Žarko Lazetić je prvi pokrenuo priču o srpskim trenerima i apelovao na FSS da reaguje, a sada mu se pridružio i trener Čukaričkog Dušan Kerkez.

Strateg tima sa Banovog brda je objasnio kako je trenerima u Superligi potreban kontinuitet kako bi uspeli da naprave rezultat.

Kerkez je morao da reaguje i na konferenciji za medije posle utakmice sa Voždovcem uzeo koji minut kako bi se pozabavio ovom temom.

„Pridružio bih se treneru TSC-a Žarku Lazetiću koji je govorio o položaju trenera. Ako trener može da promeni samo dva kluba u toku jende sezone, zašto onda klubovi menjaju po pet trenera? Evo vam primer Arsenala koji je četiri godine istrpeo trenera Mikela Artetu i sada se bori za titulu. Najlakše je udariti po treneru. Ovo sam morao da kažem, rekao bih i da smo izgubili. Pogledajte nam terene. Kako možemo na njima da sprovodimo svoje ideje? Svaka čast Lazetiću, ja ću da ga podržim. Otišao sam davno iz Srbije i kada sam se vratio neki klubovi nisu promenili svlačionice. Neću da kažem koji je klub u pitanju“, rekao je Kerkrez posle pobede Čukaričkog nad Voždovcem:

„Čestitam mojim momcima na odličnoj partiji. Analizirali smo Voždovac, znamo kako igraju i ako ne odgovorimo agressivno možemo da imamo problema. Igrali smo od prvog do 90 minuta. Momcima koji igraju za reprezentaciju želim da se vrate zdravi“

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

3 Komentara

  Džaba im kontinuitet kad klubovi nemaju para da im dovedu jača pojačanja

  Odgovori

  Samo kukaju, sda će od toga da naprave famu da vide koliko mogu da utiču na FSS

  Odgovori

  U pravu su prebiše lako se menjaju treneri daju otkazi niko ne moze preko noci doneti promene i rezultate to mora da se promeni

  Odgovori

Postavi odgovor