ODREŠITE KESU: Tončev poslao poruku Zvezdi - Mitrović može da ide, evo kada i po kojoj ceni!

Stefan Mitrović oduševio je fudbalsku javnost.

Fudbaler niškog Radničkog svojim partijama zapao je za oko Crvenoj zvezdi, a Dejan Stanković izrazio je veliku želju da ga vidi na Marakani.

Mitroviću prija interesovanje, a sada se oglasio i prvi čovek Radničkog, Ivica Tončev, koji je otkrio kada i po kojoj ceni fudbaler niškog tima može da napusti Čair:

– Tačno je da je Crvena zvezda zainteresovana za Mitrovića, ali pored šampiona Srbije se za usloge našeg igrača raspituju još četiri kluba. Ponude su ozbiljne, Upravni odbor će ih razmatrati, ali ono što mogu da kažem je da on neće otići iz Niša ispod cene od milion evra. Takođe želim da naglasim da će Mitrović biti u Radničkom sve dok se ekipa takmiči u Evropi. Tek nakon toga ćemo razmotriti sve ponude koje za njega pristižu svakodnevno – jasan je Tončev.

Radnički gostuje na Malti već u četvrtak 21. jula od 19 časova, a revanš u Nišu će se igrati 28. jula, takođe od 19 časova, tako da je sva prilika da će Stefan Mitrović ostati na Čairu bar do kraja ovog meseca.

SRBIJA KAŽNJENA ZBOG RASIZMA: UEFA donela odluku – Marakana zaključana, FSS plaća penale, suspendovan i Predrag Rajković!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Novak Djoković nakon dočeka, odgovarao na pitanja novinara

 

3 Komentara

    Ako je Zvezda donela odluku da ga angazuje,uradice bez obzira na cenu….

    Gde Terza da plati ovo za domaceg igraca

Postavi odgovor