"PALJBA" PO ASANU: Iliev tvrdi da je sebičan i bezobrazan; Stojković nije pravnik, ali...

Takuma Asano je pre nešto više od 24 sata uspeo da uznenadi celu fudbalsku javnost i sve u Partizanu ostane u šoku.

Dok o tvrdi da nije isplaćivna na vreme, Partizan se brani time što je Japanac prekršio brojne tačke ugovora, pa ostaje da vidimo kako će se ovaj sporr rešiti, a do tad a- prepucavanje po medijima očigledno neće izostajati.

Nakon Lazara Markovića, oglasio se i Ivica Iliev, koji je u razgovoru za 24sedam istakao da je Asano “lagao i pokazao koliko je bezobrazan”.

Asano je pokazao koliko je sebičan i bezobrazan. Sve nas je slagao, ovo što je on uradio je presedan i neće se završiti na ovome. Svi smo iznenađeni ovim potezom, niti nas je upozorio, niti je bio ijedan razlog da ovako nešto uradi. Kako finansijske, tako i bilo koji drugi razlog da nam napravi ovakav problem. Mogu da kažem iz ugla bivšeg fudbalera da je ostavio saigrače na cedili i nema druge reči nego da je ovo ružno, pogotovo na ovaj način – kazao je Ilijev za 24sedam.

Prema njegovim rečima, razlog odlaska iz Srbije je i dalje nepoznat, ali…

– Koji je razlog, šta da vam kažem. Nema dileme da je u pitanje neka druga ponuda i da je on mislio da će kao slobodan igrač lakše da se proda, ali neće biti tako. Vidite da je čak promenio i menadžere,i da su oni razočarani njegovim postupkom. Gotovo sam siguran da će Partizan na njemu zaraditi od tri do pet miliona evra – kaže Iliev i dodaje:

takuma asano-partizan
Iliev je bio oštar prema Asanu (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsport)

– Žalićemo se svima i nema dileme da je Takuma sebi napravio medveđu uslugu, a da ne kažem da je ovim postupkom i karijeru doveo u pitanje. Bilo koji klub koji bude želeo da ga dovede, moraće da se suoči sa nama i da za njega moraju da plate. Pritom, koja ekipa želi da angažuje takvog igrača, koji iz čistog mira napusti klub – zaključio je Iliev.

Brzo se oglasio i Vladimir Stojković, koji je istakao da poštuje odluku svog doskorašnjeg saigrača, ali i da ne razume neke stvari.

Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i posle prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana – kaže Stojković i dodaje:

– Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas!

Međutim, u neke druge stvari Stojković nije želeo da zalazi.

– Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali zato moram ono što znam i što ima direktne posledice po nas kao tim. Ljudski i moralno smo duboko razočarani i ponavljam, osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone. Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još dvadeset dana. Ostao je gorak ukus – zaključio je Stojković.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Asano pobegao iz Partizana da bi izbegao dogovoreni transfer u Emirate!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SMEŠNE SCENE SA SNIMANJA | Fudbalski kutak BLOOPERS #03

 
 

3 Komentara

  Neki razlog postoji i to debeo razlog!Inace ovi postupci nisu normalni,da se tek tako prekine lepa i uspesna saradnja od tri godine i to pred jednu vaznu utakmicu sezone

  Odgovori

  Maaa viste mi super a on je pravi ljigavac! 🤣

  Odgovori

  Šta god da je u pitanju valjda postoji normalan način sa se to resi , iskreno cudi me da je Asano ovo odlucio tek tako ,verujem da su ga postupci ljudi u klubu naterali na ovo

  Odgovori

Postavi odgovor