ASANO U PROBLEMU Ne može nigde bez Partizanove dozvole, klubovi odustaju kada shvate kakav posao ih čeka!

Direktor Partizana, Miloš Vazura, ubeđen je da je Takuma Asano napravio grešku zbog načina na koji je otišao iz kluba.

Vazura je poručio da se crno-beli još uvek pitaju o statusu Japanca, kao i to da ima zainteresovanih klubova, ali da odustanu od dovođenja Asana kada dobiju uvid u papirologiju i obaveze koje je potrebno da ispoštuju pre nego što završe posao sa brzonogim napadačem.

– Pregovaraju da ipak nešto plate, ali da se povuku te tužbe. Videćemo šta će biti, mislim da je dečko napravio veliku grešku. Žao mi je što je Asano to uradio, što je poslušao savete svojih menadžera. Mislim da su oni imali zadnje namere, da naplate novac koji je pripadao Partizanu. Mislim da su se zaigrali, da su pogrešili u tome i da to sad shvataju. Već smo duboko ušli u jun, a on još nema klub – rekao je Vazura tokom okupljanja fudbalera crno-belih na početku priprema za sledeću sezonu i potom dodao:

– Svi ti klubovi koji se pominju u medijima prethodno su kontaktirali Partizan, i koji god klub nas kontaktira, polako odustaje od njega. Mi im damo dokumentaciju i oni shvataju da to nije jednostavno i da će taj klub snositi posledice. Neki su zvali da pregovaraju, i Asanovi menadžeri sada znaju da oni pregovaraju s nama. Znaju da ako bi platili transfer, onda bismo mi povukli tužbu da on ode normalno, kao da je bio tu.

I posle gotovo dva meseca otkako je Asano otišao, Vazura veruje da je Japanac doneo pogrešnu odluku

– To je stvarno situacija koja se nije nikad desila u Partizanu. Ne mogu da pravdam igrača, to je sraman čin i njegov da ostavi drugare i ekipu. Verovali vi ili ne i te kako je bio plaćen i redovno i nije imao osnova da ode. Ali, dobro, u Srbiji više vole da krive svoje, da je kriv Partizan, a da hvale strance, igrače koji su povukli potez neverovatan. To je sve normalno. Kad prođe vreme, dokazaćemo da smo u pravu i to je to – zaključio je Miloš Vazura.

OBAVLJENA ZVANIČNA PROZIVKA: Vučelić i Stanojević imali poruku za igrače posle Partizanove dve sušne godine

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Jovan Damjanović: Srpskom fudbalu nedostaje sistem! | SPORT FOKUS EP08

4 Komentara

    Asano na kraju nece imati kud nego da se pognute glave vrati u Partizan,a onda da ga nekom prodaju,i bar zavrse pravno sve sto je potrebno za rastanak sa njim!

    Mislio je da će se spasiti muka ako samo pobegne glavom bez obzira kad ono međutim! 🤣

    Prodace ga Partizan, čekaju dobru ponudu iz Emirata, to je ocigledno

    Hahaah, na kraju ce se vratiti u Partizan

Postavi odgovor