ITALIJANI JAVLJAJU: Murinjo već ima naslednika?

Žoze Murinjo je dobio otkaz u Totenhemu, a prema pisanjima medija uspostavljen je i kontakt sa potencijalnim naslednikom.

Reč je o Mauriciju Sariju. Prema saznanjima portala Football Italia, agent Sarija Fali Ramadani se povezao sa upravom “pevaca” iz Londona.

Njegov klijent je formalno vezan ugovorom za Juventus do juna 2022. godine, ali na tom mestu nije odavno. Postoji i klauzula po kojoj može da napusti klub iz Torina godinu dana ranije. Tada će morati da mu isplati i sumu od 2,5 miliona evra.

Međutim, Sari koji je već radio u Engleskoj (vodio Čelsi) ne bi odmah seo na klupu Totenhema. To bi učinio tek na kraju sezone, a do tada će posao obavljati Rajan Mejson.

Italijanski trener je bez posla od prošlog avgusta kada je otpušten posle eliminacije iz Lige šampiona.

Ostaje da se vidi da li će se ove spekulacije i potvrditi, s obzirom da su engleski mediji kao jednog od kandidata za naslednika Portugalca označili Julijusa Nagelmana, sadašnjeg šefa struke RB Lajpcig.

Koliko će Murinjo novca dobiti posle otkaza i ko je najveći favorit da ga nasledi?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: NIKOLA ŽIGIĆ | Priče iz kraja #31

3 Komentara

    Sta drugo i ocekivati,nasli zamenu i onda mu dali otkaz! To tako obicno biva….

    Logično, prvo su mu našli zamenu pa tek onda uručili otkaz.

    Čim ae ovo ovako na brzinu izdešavalo imali su oni ovo duže vreme u planu sigurno i napravili su svakako dobar potez za klub …Murinjo ništa pozitivno nije uradio od dolaska

Postavi odgovor