Toti najavio povratak u Romu

Tokom prethodne nedelje pojavile su se informacije da trener Rome, Žoze Murinjo, legendarnog kapitena Vučice vidi kao idealno rešenje za specifičnu ulogu u klubu.

Portuglac je izrazio želju da rekorder po broju nastupa u dresu Rome (783) preuzme funkciju koordinatora na relaciji sa sudijskom organizacijom, radi sprečavanja kontroverznih i spornih odluka na štetu kluba sa “Olimpika“. Murinjo nema nameru da gubi energiju na dugoročne rasprave i polemike o suđenju, a Totiju želi da poveri i ulogu određene vrste portparola.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Princ Rima, Frančesko Toti, prokomentarisao je glasine o potencijalnom povratku u redove voljenog kluba.

“Video sam šta su mediji pisali. Murinjo mi je nešto rekao, ali hajde da sačekamo i vidimo šta će dalje biti”, poručio je Italijan i dodao:

“Možda ću sledeće godine već biti u Romi”, konstatovao je Toti u razgovoru za Football Italia.

Po završetku igračke karijere Frančesko se u periodu od 2017. do 2019. oprobao u obavljanju direktorske funkcije, ali je nezadovoljan napustio klub zbog nemogućnosti odlučivanja i manjka autoriteta.

3 Komentara

    Ako mu je Murinjo već nešto nagovestio onda znači da su dogovori već u toku

    Videćemo da li će Toti prihvatiti i ovu funkciju jer i tu nema nekog odlučivanja on će biti kao neki potparol Rome

    Bilo bi savrseno da se princ Rima,Francesko Toti vrati u svoj voljeni klub kao potpalor!!!!

Postavi odgovor