"Spreman je za najbolje lige u Evropi"

Ako je neko sumnjao da će se Veljko Birmančević dobro snaći u Sparti kada je letos stigao u Prag iz Tuluza, sada mora priznati da je pogrešno procenio.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

Srpski krilni fudbaler demonstrirao je u češkom velikanu da poseduje izuzetne fudbalske kvalitete o čemu svedoči i 18 postignutih golova i 11 asistencija ove sezone u svim takmičenjima.

Sa takvim statističkim parametrima definitivno je jedan od najboljih igrača u ligi.

“Čini se da podiže formu na način da će nastaviti da napreduje. Mislim da će postići mnogo golova”, smatra bivši češki fudbaler Roman Polom.

Sa ovosezonskim partijama bivši fudbaler Partizana, Čukaričkog, Malmea, pokazao je da ima visoke domete u karijeri.

“Birmančević se zaista razvija. Ako ode, Sparta će imati veliki problem da ga zameni. Spreman je za prvih pet liga u Evropi”, kaže Čeh i dodaje:

“U stvari, plafon je mnogo veći, po mom mišljenju”.

Nekadašnji fudbaler ima spreman odgovor zašto vešti dribler već sada nije u nekoj od najjačih liga.

“Teško je održati ovakav učinak tokom cele sezone. Promene u formi su uobičajene. Da nije bilo tih fluktuacija, on ne bi bio u češkoj ligi”, kaže Polom.

Nema sumnje da će Birmančević ukoliko nastavi sa odličnim partijama uskoro dres Sparte zameniti za neki od klubova iz najkvalitetnijih evropskih liga, a u tom slučaju praški gigant bi bio u problemu.

“Iskreno, ne mogu da nađem nikoga u Češkoj sa toliko uticaja i kvaliteta ko bi mogao da ga zameni u Sparti”, rekao je Polom za Flashscore.

Dončić pred Perezom pobedio u tuči (VIDEO)

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Svaka cast za brojke ove sezone,ucestvuje i u golovima a i asistencijam

    Mislim da je pitanje samo trenutka kada ce ga uzeti neki ozbiljniji klub

    Bitno da za njega nema mesta u repki a ima za neke sto ne odigraju 3 meca u sezoni za svoj tim!!!

Postavi odgovor