Vidić se sukobio sa Šurbatovićem pred finale?! Pale teške reči, nastao muk u restoranu

Nemanja Vidić je imao šta da kaže generalnom sekretaru Fudbalskog saveza Srbije Jovanu Šurbatoviću u jednom restoranu u Budimpešti uoči finala Lige Evrope između Sevilje i Rome, prenosi Sport klub.

Kako naovodi pomenuti portal, legendarni fudbaler i funkcioner Saveza su ušli u verbalni  sukob, koji je ostao na tome, ali je izazvao priličnu neprijatnost među ostalima u lokalu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Navodno su pale teške reči: Vidić je žestoko zamerio Šurbatoviću “sramno sklanjanje njegovih ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije”, kao i osvetničku politiku nakon izbora Dragana Džajića za prvog čoveka srpskog fudbala.

Ni Šurbatović nije ostao dužan Vidiću, pa mu je, kako se navodi, visokim tonovima odgovorio na optužbe.

Ostali koji su bili u društvu obojice su ostali nemi na ovaj događaj, koji je ostao samo na verbalnom sukobu, ali je bio daleko od prijatnog…

Bonus video:

7 Komentara

  Videćemo dokle će da stigne FSSrbije sa ovako reumatičnim rukovodstvom!???

  Pa Vidić ima licencu a koju licencu ima sadašnji “drugi” čovek FSSrbije???!!!

  VIDIC JOS NEMOZE DA PREZALI STO NIJE PRVI COVEK FUDBALA.IMA VREMENA MLAD JE.NEKA UZME NEKI KLUB U SRBIJI DA TRENIRA.IMA LICENCU NEKA SE DOKAZE.OKACIO KOPACKE O KLIN, I ODMAH U FOTELJU.E NECE DA MOZE.

  A ko je su Reference Surbatovica?

  Ti Simo mozes da lupetas, al svet ce se i dalje okretati, a ti ces ostati jadan takav si i sada….

  Rekli su mnogo istine jedan drugom u oci,a ona nije nimalo prijatna….Jer je mnogo “trulog u drzavi Danskoj”

Postavi odgovor