Vigo na izlaznim vratima Marakane, izvestan povratak u Argentinu

Bliži se kraj sage i čitave serije polemisanja o tome šta će biti sa Aleksom Vigom. Argentinski desni bek River Plejta, koji je od januara na pozajmici u redovima Crvene zvezde, sigurno neće ostati član sastava srpskog šampiona po isteku pozajmice, navodi tamošnji La Voz.

Zvezda nije zainteresovana da otkupi ugovor, u iznosu od 2.200.000 evra. Barak Bahar je samo nekoliko treninga od dolaska na “Marakanu” odlučio da eliminiše Argentinca iz tima, pa Vigo nije zabeležio ni minut od početka nove sezone.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Isti izvor navodi da će se Vigo po završetku pozajmice vratiti u River Plejt i da bi mogao dobiti minute kod trenera Martina Demiikelisa.

Proslavljeni štoper, danas šef struke jednog od dva najveća kluba u Argentini, ima ogromne probleme sa pozicijom desnog beka. Prva opcija je Santijago Simon, koji inače uopšte nije bek, već desno krilo.

Aleks je u crveno-belom dresu nakupio 16 nastupa uz tri postignuta gola, a pogotovo se izdvaja onaj na večitom derbiju na stadionu “Rajko Mitić” prethodnog proleća.

10 Komentara

  Sasvim logicno,da Barak menja igrace koji ne mogu da se uklope u njegov stil,i da ih menja sa boljim i agresivnijim….Tako da ni Vigo nece dugo ostati u Crvenoj Zvezdi!!!!

  Odgovori

  Cim nije osvojio Baraka Bahara,kad mu prodje vreme pozajmice bice vracen i realno je ocekivati da se vrati u Argentinu!!!

  Odgovori

  Ako je višak bolje da ga se otarase nego da ih košta

  Odgovori

  Polako ih Bahar sve zamenjuje igračima koje on želi u klubu a koji baš i nisu vrhunski

  Odgovori

  Nije se nikako uklopio u Barakov sistem … ne računa se na njega uopste

  Odgovori

  Kombinacija Terzina samo i nista vise,oprali su pare,sad moze nazad…

  Odgovori

  Nista pokazao nije iskreno,osim gola u derbiju i to je to

  Odgovori

  Kad je izjavio da zeli da se vrati u Argentinu tu ga je ugasio samo tako

  Odgovori

  Blesnuo na trenutak samo nazalost.

  Odgovori

  Ja sam mislio ovaj da nije vise u klubu

  Odgovori

Postavi odgovor