"Ivić idealan za Spartak, borio bi se za titulu"

Rastao se Krasnodar sa Vladimirom Ivićem, ali to ne znači nužno i da je srpski stručnjak završio sa ruskim fudbalom. Dovodio se u vezu sa moskovskim Spartakom, za koji nastupa i naš reprezentativac Srđan Babić, a iako je bivši napadač Gladijatora, Denis Davidov, pričao kako nije kalibar za klupu tima iz glavnog grada, ima i onih koji misle potpuno drugačije.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

Italijanski menadžer Franko Komoci, svojevremeno i savetnik bivšeg predsednika Spartaka Leonida Feduna, smatra da je Ivić pravi čovek za Moskovljane.

“Vladimir Ivić je idealan kandidat za Spartak. Za njim, tim bi se borio za titulu. On je 100 odsto bolji od Abaskala (aktuelni trener, prim. aut.),” rekao je Komoci, prenosi RB Sport.

Komoci je i ranije hvalio Ivića, pa je oštro kritikovao odluku Krasnodara da ga otpusti.

“Nisam siguran da li će Krasnodar ostati među prva tri posle Ivićevog odlaska, ali ubeđen sam da je Vladimir kvalifikovan stručnjak. Odluka da se otpusti je bila glupa”.

Spartak je trenutno šesti u ruskom prvenstvu sa 35 bodova nakon 22 kola. Šef struke Giljermo Abaskal je za kormilom od juna 2022. i ugovorom je vezan za klub na još godinu dana. S ozbirom na slabe rezultate, najtrofejniji ruski klub bi mogao i daleko ranije da mu se zahvali na saradnji.

Ivić je slobodan, ali možda neće biti još dugo. Uprava Spartaka je na potezu.

Bonus video:

3 Komentara

    Ja jos uvek ne verujem da su mu ljudi dali otkaz?!

    Ivic nece preuzeti Spartak iz Moskve,ne voli on crveno-bele boje.

    Ako se vrati u našu ligu nema od njega nista ,takvi treneri treba da traže sebi mesto u boljim klubovima kakva ling long liga

Postavi odgovor