Lučić: Nismo zadovoljni, pali smo fizički, Jang Bojs spremniji od nas

Od trenutka kada su Vladimir Lučić i Aleksandar Katai ušli na teren, igra Crvene zvezde je dobila neku novu energiju. I dok je “Magiko” promašio nekoliko solidnih prilika, mlađi kolega je nagovestio deo raskošnog potencijala.

U onom prodoru po levoj strani kada je izlomio defanzivce Jang Bojsa, Lučić je nagovestio da bi u periodu koji sledi mogao da bude velika snaga Zvezde. Iako se večeras to rezultatski nije oslikalo. 

“Iskreno, nismo zadovoljni. Išli smo na pobedu. To nam je bio jedini cilj, ali borili smo se i na kraju smo izvukli bod. Mogli smo da izgubimo. Nezadovoljni smo”.

Na pitanje da li je i koliko zadovoljan ličnim učinkom po ulasku u igru, Lučić odgovara:

“Zadovoljan sam kako sam ušao u utakmicu i ja i Aleksandar Katai, ali bilo bi još bolje da smo pobedili”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Dešava se Zvezdi već drugi put da padne u igri na početku drugog poluvremena. Želeli su novinari da saznaju šta je rekao igračima trener Bahar u svlačionici, ali Lučić nije bio prava adresa za to.

“Bio sam na zagrevanju tako da nisam čuo šta je rekao šef Bahar”.

Tokom utakmice je bilo vidno da je Aleksandar Dragović pružao dodatan vetar u leđa saigračima koje je bodrio i hrabrio na terenu.

“Jeste, on je lider. On to ima u sebi. Takav je karakter. Mnogo nam daje na polju samopouzdanja i podrške, on je kapiten i to je to”.

Za kraj, Lučić je naglasio da su igrači Jang Bojsa bili fizički spremniji za meč i da bi na to moglo da utiče i švajcarsko prvenstvo koje je jače od srpskog.

“Pali smo fizički. Oni su spremniji od nas. Možda je to i do kvaliteta lige koja je iskreno – bolja”.

Bonus video:

4 Komentara

  Koliko su najavljivali spremnost za pobedu a na terenu smo videli osrednjost, moraju se sastaviti ili Zvezda nema budućnost

  Odgovori

  Pa treba da vas bude sramota što fizički ne možete da izdržite na najvažnijoj utakmici za Zvezdinu budućnost u Evropi

  Odgovori

  Bili bi zadovoljni da su pobedili,ovako se ne osecaju dobro!!!I rival je bio izuzetno jak,kad je uspeo da izjednaci ovakvu utakmicu!!!!!

  Odgovori

  Istina ,mada kad pogledam i drugo poluvreme vise smo trčali napadali bili smo konkretniji tako da je vise želja nego spremnost

  Odgovori

Postavi odgovor