Vlahović sve bliži Londonu, pored Arsenala u trku se uključio i Čelsi!

Dušan Vlahović će po svemu sudeći biti tražena roba tokom zimskog prelaznog roka. Juventus je upao u velike probleme, a londonski velikani žele da iskoriste priliku!

Srpski fudbaler ima solidnu sezonu iza sebe. Kompletna ekipa “Stare dame” nije na očekivanom nivou ove godine, pa se samim tim i najbolji strelac ekipe utopio sa okruženjem.

Međutim, pored rezultatskih, finansijski i administrativni problemi potresaju Juve. U januaru otkaz je dao predsednik kluba Andrea Anjeli, kao i članovi uprave koji su bili zaduženi za poslovne delove kluba.

Usled svih problema Juventus se nalazi pred dobro poznatim scenariom i ponovnim delegiranjem u Seriju B!

Samim tim veliki broj igrača želeće da se spasi od “broda koji tone”, a kako pišu strani mediji među njima će biti i Dušan Vlahović.

Interesovanje za Srbina pokazao je prvobitno Arsenal koji traži zamenu za Gabrijela Žezusa koji će biti van terena nekoliko meseci usled povrede koju je zadobio u Kataru.

Sada se pojavila nova informacija. Prema pisanju pouzdanog Bena Džejkobsa, najkonkretnije korake za angažovanje Vlahovića napravio je Čelsi!

Trener “Plavaca”, nije zadovoljan učinkom Obamejanga i sada povređenog Broje, te je dovođenje golgetera primarni zadatak uprave tokom prelaznog roka.

Dušan Vlahović je prema proceni “Transfermarkta” vredan 80.000.000 evra, ali je Čelsi voljan da izdvoji 100.000.000 evra za napadača Juventusa.

U slučaju da Vlahović stigne na “Stamford Bridž” bio bi osmi Srbin koji je obukao dres “Plavaca”. Pre njega to su učinili Petar Borota, Slaviša Jokanović, Mateja Kežman, Slobodan Rajković, Branislav Ivanović, Nemanja Matić i Danilo Pantić.

5 Komentara

    Vise bi mu po meni odgovarao stil igre u Arsenalu nego Celziju

    Raspade se Juve samo tako koliko vidim ja

    Celziju preko potreban je spic,bas muke imaju

    Vise bi voleo da zavrsi u Arsenalu,mlada i talentovana ekipa

    To bi za naseg Dusana bilo pravo resenje i veliki plus za nastavak karijere!

Postavi odgovor