Real Madrid bira između dvojice napadača - Vlahović ili Kejn?

Fudbalski klub Real Madrid želi još jednog napadača uz Karima Benzemu sledeće sezone, a izbor je pao na Dušana Vlahovića i Harija Kejna.

Napadači Totenhema i Juventusa su u dometu, ali postoje i druge alternative kao što su Alvaro Rodrigez ili Endrik.

Ono što je sigurno je da će Alvaro Rodrigez (18) biti deo tima Madrida za sledeću sezonu, a Anćeloti je to već najavio da klub ne može da dovede Endrika (16) pre vremena, jer će tek 2024. godine postati punoletan .

Oba fudbalera sada deluju kao ključno rešenje na duge staze, ali u kancelarijama “Santijago Bernabeu” stadiona se ovih dana vodi debata o tome kako postupiti na sledećem letnjem tržištu.

Postoje dva imena koja se pojavljuju na sceni, a to su Hari Kejn i Dušan Vlahović.

Prema saznanjima španskog lista “As”, Juventus je pregovarao o prodaji Vlahovića sa timom Premijer lige , verovatno Junajtedom, na poslednjem zimskom prelaznom roku, ali tražena cifra je bila u rasponu od 100 do 120 miliona evra. Ipak, agent srpskog napadača je sve prekinuo, mada se ne zna da li je to uradio jer je Dušan imao druge opcije, a jedna je prelazak u Real.

Kejnu ugovor ističe 2024. godine , što bi primoralo Totenhem da ga proda ovog leta ako igrač zatraži da ode, u suprotnom, može da ode besplatno 2024. godine. Kako piše “As”, dovođenje Harija iz Totenhema neće biti tako komplikovano kao prethodnih godina. Spursi su ga procenili na 100 miliona evra, kako je objavio “Tajms”.

Problem u slučaju Kejna je što nije kompatibilan sa Benzemom, pošto se dva igrača veoma sličnih karakteristika. Štaviše, nijedan od njih ne bi izdržao celu sezonu u senci onog drugog. Njegov potpis bi zahtevao drastična rešenje, a
to je ne obnavljanje saradnje sa Benzemom.

“As” smatra da je Vlahović kompatibilniji i da bi mogao lakše da se uklopi sa Benzemom u timu.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Voleo bih da vidim Vlahovića u Realu, mislim da bi to bilo najbolje za njega

    Ne treba mu ista sudbina kao i Jovicu tamo ko se ne snadje nema ga više imamo mbogo vrhunskih igrača koji su propali u Realu

Postavi odgovor