PROMENE NA "KROVU": Voždovac promovisao novog šefa stručnog štaba - bivši trener omladinaca Zvezde seo na klupu "zmajeva"!

Voždovac je promovisao novog trenera – na “krov” je stigao Nikola Puača.

Mladi stručnjak poslednje angažovanje imao je u Bačkoj, a vodio je još i Smederevo, Radnički iz Pirota, OFK Beograd i mlađe kategorije Crvene zvezde, dok će mu ovo biti prvi posao u Super ligi.

Pored šefa struke, u stručnom štabu biće još jedno novo-staro lice, Marko Savić. Talentovani trener koji je prošle sezone osvojio triplu krunu sa estonskom Levadijom, već je radio u Voždovcu, tako da je dobro upoznat sa klubom i saradnicima.

Prvi čovek beogradske ekipe, Miloš Mirković, poželeo je dobrodošlicu Puači i Saviću i poželeo im mnogo sreće u radu sa ekipom.

– Fudbalski klub Voždovac nastavlja sa dosadašnjom praksom angažovanja mladih stručnjaka koji se uklapaju u profil trenera sa napadačkom filozofijom. Iako je, generalno gledano, takvih malo, na našim prostorima se uvek pojavi neko novo ime. Odluka je ovoga puta pala na Nikolu Puaču koga smo pratili u protekle tri sezone. On je izneo najprikladniji program rada, kao i plan razvoja mladih igrača. Za prvog asistenta izabrao je Marka Savića koji je već dokazan trener sa šampionskim ambicijama i već dobro upoznat sa načinom funkcionisanja našeg kluba jer je ranije radio kod nas kao trener omladinske selekcije, ali i kao prvi asistent u stručnom štabu Jovana Damjanovića. Oba trenera izgledaju motivisano za naporan rad i razvoj mladih igrača kroz napadačku igru kojoj težimo, tako da nama kao klubu preostaje samo da im poželimo puno uspeha u daljem radu – rekao je Miloš Mirković.

40-godišnji stručnjak zahvalan je na ukazanoj prilici i spreman za izazove koji predstoje.

– Veoma sam srećan što dolazim u klub kao što je Voždovac i što sam sa upravom našao zajednički jezik. Nastojaćemo da negujemo imidž koji je građen godinama, atraktivan i ofanzivan fudbal koji će nam donositi što veći broj golova, a naravno i bodova. Disciplina, dobra organizacija i kontrola lopte je nešto na čemu ćemo insistirati kako bismo te ciljeve i ispunili. Verujem da imamo igrački kadar i potencijal da ostvarimo odlične rezultate. Drago mi je što sam kao Voždovčanin baš ovde na “krovu” dobio šansu da debitujem u Super ligi – poručio je Nikola Puača.

LALATOVIĆ SAVETOVAO CRNO-BELE: Ja da sam u upravi Partizana javno bih izašao i rekao sledeće! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Ekvador i osvoji dres! EP02 | Meridian

 

2 Komentara

    Da vidimo koliko će Puača biti uspešan u Voždovcu

    Videcemo koliko će im to pomoći da poprave nešto u klubu

Postavi odgovor