Lazetić čuva igrače od tenzije: Da nam je neko sve ovo ponudio pre sezone, prihvatili bi oberučke

Kriza rezultata TSC-a i pored korektne igre se nastavila.

Bez pobede su Topolčani od 16. septembra i meča sa Železničarom, međutim, to ne brine mnogo Žarka Lazetića.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Strateg trećeg tima srpskog šampionata je nakon remija protiv Novog Pazara dao opširnu izjavu:

“Kolegi čestitam na dosadašnjem radu. Danas je utakmica sa njihove strane bila izvanredna, došli su ovde i igrali fudbal. Imaju takve igrače koji znaju da stanu na loptu, napravili su nam mnogo problema. Mojim igračima čestitam, sve smo uradili što je bilo potrebno da pobedimo, takav je period. U prvom delu je bilo mnogo propuštenih šansi, odnosno dobrih intervencija golmana. Uspeli smo da se vratimo, imali i meč loptu, penal… U fudbalu se sve vraća kao u životu. Prošle godine je bila situacija da ekipe protiv nas promašuju penale, sada se to nama dešava. Danas smo imali izvanredan stav, protiv sjajne ekipe, napravili sijaset šansi”.

Čas psihologije Marka Savića: Imam sina od šest godina i on je odgovoran – moramo bolje

Ne želi Lazetić da stvara pritisak svojim nakon nekoliko mečeva bez trijumfa.

“Dobra nam je pozicija, ne znam zašto nam je biti ili ne biti. Da nam je neko ponudio pre početka sezone da smo četiri boda ispred konkurenta za treće mesto oberučke bismo prihvatili. I meni i igračima je bio veoma bitan bod protiv Olimpijakosa, po cenu da izgubimo od Spartaka. Ovo što su moji igrači danas pokazali je iznad svih očekivanja. Ja sam pre utakmice rekao igračima da su radovi u toku, ovo nam je tek 11. utakmica. Sve je okej. Ne znam ko šta očekuje i ko kome nabija taj pritisak”.

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    U ovoj fazi treba da shvate svi u TSC-u da nije fokus na osrednjoj korektnoj igri nego da treba zapeti i nastaviti sa pobedama ako žele da ostanu na svojoj poziciji ili se podignu na takmičenjima

    Pametno radi Lazetic,relaksira svoje igrace od pritiska a time igraju jos bolje…

    Bas tako imaju dobru sezonu ne treba da panice samo da nastave da igraju jso bolje

Postavi odgovor