ŽELIŠ NA EURO2024? Pogodi najveću kvotu i rezerviši kartu za Nemačku!

Želiš na EURO? Na pravom si mestu!

Dugo čekani san postaje java. Prvi put posle 24 godine ljubitelji fudbala iz Srbije biće u prilici uživo da bodre našu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu. Utakmice protiv Engleske, Danske i Slovenije privlače ogromnu pažnju i izvesno je da će svaki od tih duela biti svojevrsni spektakl.

Mesta za sve koji bi želeli da osete atmosferu na stadionima u Nemačkoj, nažalost, nema dovoljno. Takođe, sistem za kupovinu ulaznica je prilično kompleksan, a ni cene karata i troškova putovanja ne idu na ruku prosečnom zaljubljeniku u fudbal u našoj zemlji.

Međutim, rešenje postoji. Jedan od lidera u betting industriji u našem regionu, Meridianbet, odlučio je da nagradi ukupno 12 igrača i obezbedi im odlazak na EURO2024! Biće to ostvarenje sna za sve one koji su čekali još od 2000. godine da sa tribina bodre “Orlove” na šampionatu Starog kontinenta.

Pravilo za učešće je jasno: “Pogodi najveću kvotu”. Promocija važi za sve registrovane igrače na sajtu meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji. Jedini uslov da biste ušli u konkurenciju za osvajanje nagrade je da u toku trajanja takmičenja uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 2.000 RSD.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Napomena: Zabranjeno je učestvovanje maloletnih lica u igrama na sreću. Takmičenje za EURO2024 se održava isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Postavi odgovor