Ipak nije kraj? Ibra najavio veliki povratak

Fudbalska planeta se na kraju protekle sezone pozdravila od velikana, kada je Zlatan Ibrahimović objavio kraj karijere.

Šveđanin je priznao da uživa u penziji, ali da je nešto sasvim neočekivano i ludo kao što je povratak na teren u 41. godini, kod njega uvek na kartama.

Zaista sam opušten i to me iskreno čudi, jer nisam mislio da će tako biti. Zamišljao sam da će biti mnogo stresnije. Što se tiče oproštajne utakmice neću da žurim. Videćemo šta će biti, tek je prošlo tri nedelje. Nikad se ne zna, možda se i vratim igri. Mogao bih sledećeg meseca u trening kamp Milana” rekao je Ibrahimović.

Što se Milana tiče, u toku je velika rekonstrukcija, ali niko nije siguran kakva budućnost čeka Milan. Rosoneri su nedavno prekinuli saradnju sa sportskim direktorom Paolom Maldinijem, a onda je usledila i prodaja jednog od nosioca igre – Sandra Tonalija.

“Ne znam šta se tamo dogodilo, ali je tužno to oko Paola jer je on ikona Milana. Što se tiče Tonalija mislim da je spreman za Premijer ligu. Sve od njega zavisi. Pomogao sam mu da stekne pravi mentalitet za pobeđivanje. Napravio je velike stvari u Milanu i verujem da će biti dobar u Engleskoj”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

3 Komentara

    Tri nedelje mu je bilo sasvim dovoljno da se uveri da nije baš dobro biti toliko često u kući

    Tri nedelje penzije za Zlatana su puna kapa,vec se regenerisao i vuce ga srce u akciju,na teren,makar bio samo trener….Ali bitno je da bude u svom voljenom sportu i klubu,okruzen navijacima!!!!

    Ahahahah sto se fudbala tiče moze da se vrati samo kao trener

Postavi odgovor