Murinju preti pakovanje kofera, Konte prvi kandidat za naslednika

Fudbaleri Rome izašli su iz serije loših rezultata pobedom nad Frozinoneom 2:0, međutim, status Žozea Murinja je i dalje na staklenim nogama.

Vučica iz sedam utakmica ima samo osam bodova i sve se više priča o odlasku Portugalca na kraju sezone, a možda i ranije.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Kao prvi kandidat za njegovog naslednika figurira Antonio Konte, doskorašnji trener Totenhema, koji je bez posla od početka ove godine.

U karijeri je osim Pevaca, vodio još Inter, Juventus i Čelsi i sa svakim od tih timova je osvojio titulu.

BONUS VIDEO:

9 Komentara

  Sa,mo me zanima kakve ce rezultate onda imati sa Konteom

  nije to do treneraa ,po meni,nesto drugo je posredi.Ipak je Murinjo veliki strucnjak i ne verujem da nije radio svoj deo posla kako treba

  Slaem se sa tim da cim krenu porazi oni smenjeju trenera.Murinjo veliko ime ,najbitnije titule iza njega i mislim da bi im bila greska da ga zamene

  Velika greska je sto cim nastupi kriza i losi rezultati ispod ocekivanja prvo se menja trener,a igraci su u vecini slucajeva ti koji podbace!

  Ko zna ko bi bio adekvatan da zameni Murinja>Konte jeste potencijalni izbor ali ko zna kakvi su njegovi planovi….

  Nije dovoljna jedna pobeda Rome da Murinjo bude u miru,jos uvek je pod znakom pitanja njegova zamena!

  Mislim da ne bi trebalo da prenagljuju i oteraju Murinja, nije on kriv za lošu statistiku Rome, više su sami igrači krivi

  Videćemo da li je Konte zainteresovan da vodi Romu

  Očekivali su svi dosta bolje rezultate pogotovu posle novca koji je uložen u nova pojacanja

Postavi odgovor