Murinjo dobio još jednu kaznu

Baš nema sreće ovih dana Žoze Murinjo. Nakon što je dobio kaznu od UEFA, trener Rome se suočio sa još jednom sankcijom.

Ovoga puta je legendarni trener dobio sankciju od strane Serije A i to u trajanju od 10 dana zbog čega će propustiti prvi meč u novoj sezoni protiv Kaljarija.

Murinjo je kažnjen zbog izjava koje je dao na račun sudije Danielea Čifija posle meča protiv Monce 3. maja u Rimu (1:1).

“Ovo je bilo najgore suđenje koje sam video u karijeri, a verujte mi, nailazio sam na svakakve sudije. Obično, kada pričam o sudijama, to je zato što su uticale na igru, ali sada to nije bio slučaj međutim arbitar je bio horor. Uopšte nije imao ljudski odnos prema igračima, bio je bez empatije, dao je crveni karton igraču koji se sapleo od premora u 96. minutu”, rekao je tada Portugalac.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Pored suspenzije, Murinjo će morati da uplati i 50.000 evra na račun Serije A, a toliko će morati da plati i njegov matični klub Roma.

Da podsetimo da je Portugalac nedavno kažjen od strane UEFA sa četiri meča suspenzije zbog verbalnog napada na sudiju Entonija Tejlora psle finala Lige Evrope sa Seviljom.

Bonus video:

5 Komentara

    Sledeći put neka priloži zvaničnu pritužbu na rad sudije pa tek onda nek daje intervju

    Baš ga poteralo sa ovim kaznama, mora da obrati pažnju šta govori novinarima

    Strašno sad treneri nemaju prava da kritikuju rad sudija, pa gde to ima, kako ukazati na nepravilnost u sudjenju ako ne smeš ništa da izgovoriš?

    Uveren sam da je svaki verbalni napad na sudije imao debelog razloga!!!

    Ako je neko poznat po tome onda je to Murinjo ne cudi me uopste ovo

Postavi odgovor