POTPUNI PREOKRET: Belgijanac pogazio reč i odbio Partizan!

Kao bomba je ovog prepodneva prostrujala vest da je Partizan dogovorio sve oko kupovine Žulijana Ngoja za 1.500.000 evra. Međutim, u toku dana se desio potpuni preokret i Belgijanac neće zadužiti crno-beli dres!

Nadali su se u Partizanu da su uspeli da pobede konkurenciju i ugrabe vrlo kvalitetno i vredno pojačanje, ali su se u priču umešali finansijski moćniji klubovi.

Kako prenosi Telegraf 23-godišnji fudbaler je u poslednjem trenutku dobio finansijski bolju i izdašniju ponudu zbog čega je pogazio datu reč Partizanu!

Ngoj je inače bio u Beogradu pre 10 dana i dao je usmenu reč na predstavljenu ponudu, ali su se onda umešali pojedini klubovi, kako se pretpostavlja, iz Belgije i Francuske i pokvarili već viđen posao.

Velika šteta za crno-bele pošto je trener Stanojević Ngoja ocenio kao idealno pojačanje za ulogu drugog špica i nekoga ko će pružati pravu podršku Rikardu Gomešu koji će imati ulogu centralnog napadaća.

Ovog Belgijanca odlikuje velika brzina i polivalentnost pa može da pokrije sve pozicije u navalnom delu tima što se idealno uklapalo u viziju Partizana.

Da nije tako, ne bi tokom karijere bio u Stouku, da bi ga kasnije put vodio u Cirih i Volsal, a prošle sezone je u dresu Eupena na 32 utakmice postigao šest golova u vrlo teškoj belgijskoj ligi…

IZNENAĐENJE ILI NE? Danilo Grujić ostavlja pištaljku!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Milovan Rajevac: U fudbalu je najbitnija svlačionica! | EURO 2020 | MOJ UGAO

2 Komentara

    Kad se transfer zavrsi o njemu treba pisati,sve ostalo su mastarije!!!Logicno da svako za sebe bira najbolje i najisplativije,i to nema ljutis!!!!

    To je to , para vrti ,pa ko bi odbio bolju ponudu zarad neke lošije ,samo logicno gledajući .

Postavi odgovor