Zvezda nije htela da spusti cenu, Viljareal odustao od kupovine: Leković ponovo na Marakani

Već viđeni transfer Stefana Lekovića u redove španske Žute podmornice je propao. Talentovani štoper je pružao sjajne partije na pozajmici u Viljarealu, gde je sa uspehom nosio dres B tima, a to nije promaklo rukovodstvu kluba sa “De la Keramike“.

Kako je Meridian sport već pisao, Španci su bili odlučni u nameri da iskoriste otkupnu klauzulu i ponude ugovor omladinskom reprezentativcu Srbije, ali do problema je došlo u završnoj fazi pregovora.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Crvena zvezda je zacrtala da za Lekovića neće prihvatiti ponudu manju od 4.000.000, a Viljareal je uporno nudio tri miliona evra. Iako je sve vodilo u suprotnom pravcu, do pružanja ruku nije došlo…

Ishod je sledeći – perspektivni as je ponovo stigao na Marakanu, gde će započeti pripreme u odorama matičnog kluba, a po svemu sudeći i konkurisati za tim u predstojećoj takmičarskoj godini.

Stefan će svakako biti veliko pojačanje za tim Vladana Milojevića, pogotovo jer i dalje spada u grupu “bonus igrača”.

Leković je za B tim Žute podmornice zabeležio čak 29 nastupa u prvenstvu, a za to vreme je postigao tri pogotka. Šansu za A ekipu dobio je u dva navrata, jednom u LaLigi, jednom u Kupu Kralju.

Bonus video:

2 Komentara

    Trebali su da prihvate ponudu,sad ponovo guzvaju stopere

    Navikli da dajemo igrace za dzaba pametno sto ga nismo prodali neka ostane u klubu biće mnogo jačih ponuda

Postavi odgovor