Terzić najavio evropski OFK Beograd

Kao bomba je u našoj javnosti juče odjeknula vest da su sinovi Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele došli na čelna mesta posrnulog OFK Beograda.

Sada se po tom pitanju oglasio generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić i javnosti sve potanko objasnio. Najpre o ambicijama tima.

“OFK Beograd je klub koji volim, u njemu sam proveo 27 godina i moja obaveza je da pomognem da se reorganizuje i vrati u Superligu”, počeo je Terzić za Informer.

On je istakao i da je prirodan sled da njegov sin dobije mesto potpredsednika kluba, a sin Mitra Mrkele funkciju sportskog direktora.

“Kostadin i Andrej su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali i oni imaju obavezu i treba da se uključe u rad kluba”.

Funkciju potpredsednika kluba će dobiti i Stefan Babović, sin poznatog biznismena Milije Babovića i nekadašnji fudbaler Partizana, Saragose, Nanta, Fejnorda i baš OFK Beograda.

“Najveće pojačanje će biti Stefan Babović koji je bio igrač OFK Beograda i njegov otac Milija Babović koji je 10 godina bio potpredsednik i sponzor OFK Beograda. Porodici Babović je fudbal u krvi, a OFK neizmerno vole. Milija Babović je pre 25 godina krstio Kostadina, a prošle godine i njegovog sina Vuka, objašnjava Terzić.

I za kraj je Terzić istakao i da je cilj da OFK Beograd za pet godina igra i evropske utakmice.

“Ozbiljni ljudi iz sveta biznisa će naknadno biti kooptirani u Upravni odbor. Napraviće se ozbiljan petogodišnji plan. Cilj je da OFK Beograd opet bude u vrhu srpskog fudbala i da se na Karaburmi igraju evropske utakmice”, zaključio je generalni direktor Zvezde.

8 Komentara

  Vrlo je interesantno kako sad OFK postaje vazan klub,kako ga dizu iz pepela gde su ga srusili,planski,a sad ga ozivljavaju!!!!

  Odgovori

  On je i kriv za njegovo srozavanje

  Odgovori

  Terzić našao novi način da objasni nepotizam zapošljavanja

  Odgovori

  Hahahaha al će da se pere lova al će da se namestaju utakmice

  Odgovori

  Malo mu sto crpi lovu iz Zvezde pa sad hoce i iz drugog kluba

  Odgovori

  Prvo ga srozao na zadnje grane pa sad kao ozivljava ga

  Odgovori

  Klasicno pranje para kroz klub,nista vise…

  Odgovori

  Hahahaha ma da bre,kako da ne…

  Odgovori

Postavi odgovor