Zvezdino saopštenje o Baraku Baharu

Izraelski mediji su objavili danas kako je Barak Bahar poslao pismu UEFA i nagovestio da bi mogao da tuži Crvenu zvezdu, a nedugo od kada je vest obišla srpsku javnost – oglasio se klub sa Marakane.

Crveno-beli su kategoriči odbacili takve navode i poslali saopštenje na adresu beogradskih medija.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDIpotpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Objasnili su kako nema nikakvog spora i da imaju i dalje odličan odnos sa izraelskim stručnjakom.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni.

Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera.

Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija.

Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu”, stoji u saopštenju dostavljenom medijima.

Bonus video:

Postavi odgovor