JOŠ NIJE KASNO DA OBEZBEDIŠ PUT U KATAR: Učestvuj u sjajnom takmičenju i gledaj najveće zvezde svetskog fudbala UŽIVO!

Činjenica je da danas nema velikih spektakularnih sportskih događaja, ali to nikako ne znači da kladionica Meridian nema pravu ponudu za vas koja može mnogo toga da vam donese u perspektivi.

Naravno, reč je o takmičenju IGRAJ ZA KATAR, koje je do sada oborilo sve rekorde, ali to je samo početak.

Nastavlja se u još jačem ritmu, igrači će kao do sada imati prilike da odgovaraju na izazove iz oblasti isporta i slot igara, a evo šta je spremno za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV 16.05: Neophodno je pogoditi najveću kvotu iz celokupne sportske ponude. Računaju se samo dobitni tiketi. MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Znamo, jako je teško odoleti ovako izazovnom takmičenju, zato ako ste kojim slučajem tek sada odlučili da se priključite nema nikakvih problema.

Kladionica Meridian je mislila na sve, neophodno je da ispunite samo jedan uslov, a na tom prvom koraku vas očekuje i jedno lepo iznenađenje.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD BONUSA!

Da biste mogli da budete deo promocije IGRAJ ZA KATAR potrebno je da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs, ali nije borba za Svetsko prvenstvo jedino što dobijate. Tu je i jedan poklon.

Svakom novom registrovanom korisniku sledi poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 1.000 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje. Sve što treba jeste da se registrujete i iskoristite promo kod 200048.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Sve je spremno, na vama ostaje samo da postanete deo Meridianove porodice i da zaigrate za odlazak na Mundijal!

Uživajte!

PROSLAVA TITULE, PA FRKA: Dušan Tadić se umalo potukao sa obezbeđenjem na stadionu Vitesea (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Barbi Afrika – Realno, pobednik Evrovizije mora biti, biti, biti… EP26

2 Komentara

    Najlepsa igra koja je obelezila ovu godinu,mnogo ce nam nedostajati kad se zavrsi!!!!

    Nagrada je fenomenalna. Sami nalo ispratiti ove dnevne zadatke i skupiti poene

Postavi odgovor