BOGDAN ODRŽAO "LEKCIJU" PERKINSU: Jokić je MVP, otvori oči!

Nikola Jokić na pragu je da postane MVP drugu godinu uzastopno, a među onima koji su mu čestitali na postignutom uspehu bio je i Bogdan Bogdanović!

Srpski košarkaš četo je bio na meti američkih analtičara.

Često se vodila polemika da li Srbin ili Embid treba da osvoje priznanje za najkorisnijeg igrača NBA lige. Među onima koji su osporavali Nikolin uspeh i veličali centra Filadelfije bio je Kendrik Perkins.

Za one koji možda ne znaju, pošto ne može da se pohvalivičnom igračkom karijerom, Perkins je nekadašnji NBA igrač, koji sada obavlja funkciju analitičara.

Naime, on je izjavio kako je njegov glas išao Embidu na osnovu onoga što je video, dok statistika i analtičari idu u prilog Jokiću.

Na ovu konstataciju odgovrio mu je Bogdan Bogdanović.

Moraš da vidiš širu sliku druže – znaš da oči mogu da varaju, a može i analitika. Znam da imaš tu viziju u sebi, Perk, uključi je! – napisao je reprezentativac Srbije na svom Tvitu.

Pored Bogdana među onima koji su čestitali centru Denvera na još jednom MVP priznanju, našao se i njegov saigrač Bouns Hajlend.

Čoveče… Cele sezone to govorim, upravo sam se probudio srećniji nego ikad ranije, kao da sam ja uzeo nagradu. Toliko sam ponosan na svog čoveka! Veliki igrač i još bolji vođa i uzor. Čestitke, brate – glasi post na Tviteru.

Nakon toga objavio je i da nije postojala šansa da ne osvoji MVP priznanje ove sezone, jer je bio nezaustavljiv.

Ovom prilikom oglasio se legendarni Džordž Karl, koji je vodio Nagetse osam sezona i čestitao Srbinu na zasluženom dostignuću.

Zaslužio je. Bio je bolji ove godine nego prošle i cele sezone je nosio svoj tim. Uz više uspeha u plej-ofu, nebo je granica za Nikolu – objavio je Karl.

Podsetimo, Jokić je ovom nagradom postao jedan od retkih koji se mogu pohvaliti sa dva MVP priznanja uzastopno.

DA JE LAKO MOGAO BI SVAKO: Jokić postao deo košarkaške elite novim MVP prizanjem!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Ognjen Radosavljević: Liga šampiona, Zvezda i Partizan u Evropi… | Sport Fokus Podcast EP47

 

4 Komentara

    Neki ljudi jednostavno ne mogu racionalno da sagledaju situaciju

    Džabe mu je poručio da otvori oči kad je čovek slep od zavisti

    Nek se bune svi, Nikola Jokic je MVP

    Mogu sad samo da mu pljunu pod prozor što se kaze

Postavi odgovor