Boldvin izbacio Lesora iz idealne petorke Evrolige

Vejd Boldvin, jedan od najboljih igrača Makabija iz Tel Aviva, nije saglasan sa izborom Evrolige da uvrsti centra Partizana Matijasa Lesora u idealnu petorku.

Američki košarkaš briljirao je tokom cele sezone, a pored sjajnih partija nije mu manjkalo samopouzdanja ni van terena.

Često je javno govorio kako su on i Lorenco Braun najbolji bekovski tandem, pa je logično da se prema njegovom mišljenju nađu u idealnoj petorci.

Međutim, istina je malo drugačija. Braun je zasluženo izborio svoje mesto među najboljim igračima Evrolige, dok za njegovog saigrača tu nije bilo mesta.

Samim tim Boldvin je rešio da napravi svoju prvu i drugu petorku elitnog takmičenja. Iz prve petorke izbacio je Lesora i stavio sebe zajedno sa Braunom, Džejmsom, Vezenkovim i Tavaresom.

Što se tiče izbora druge petorke, prema njegovom mišljenju tu je trebalo da se nađu Panter i Lesor, kao i Musa, Mirotić i Slukas.

https://twitter.com/The_Fourth_Wade/status/1658063537564971014

Šta vi mislite o ovom izboru Vejda Boldvina?

Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Ma moze da prducka, nisam ljubitelj americkog kosarkaskog otpada…

    Vreme je da se polako napusta EL i pravi liga sa Grcima, Rusima, Turcima… Bice vise para i manje americkih umisljenih igraca…

    Samo je zavidan što ga nisu odabrali za najboljih pet

    Kakav ego ima Boldvin, kad ima hrabrosti da pravi svoju listu na kojoj je on naravno u prvoj postavci

    Može da kaže šta hoce mislim da iz njega govori samo zavist i ljubomora ..Lesor ima sezonu za pamćenje u dresu crno belih

Postavi odgovor