"Pričaćemo o zamci koju su pokušali da naprave"

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet, Nebojša Čović, gostovao je na TV Prva i tom prilikom govorio i o preklapanju finalnih serija ABA lige i SLS.

Podsetimo, organizatori ABA lige saopštili su da će se finale igrati od 12. do 22. juna što bi značilo da će Zvezda igrati dva finala istovremeno jer se u tom periodu održava završnica SLS.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Crveno-beli su još ranije istakli da će tek nakon završnice domaćeg šampionata igrati finalnu seriju ABA lige, a nakon vesti o preklapanju kalendara takmičenja izdali su saoopštenje u kojem su osudili ovakav potez regionalne lige.

Sada se oglasio i predsednik kluba, Nebojša Čović i potvrdio i da će klub igrati finala oba takmičenja.

“Zvezda će igrati u terminima koje je predvidela srpska liga, a nakon toga će igrati ABA ligu. Ta zamka koju su pokušali da naprave, da Zvezda ne igra 30 dana, pa onda da igra, o tome ćemo pričati u narednim danima. To je da izgubimo formu, da se relaksiramo, da ne kažem i ugojimo. A to ne može da prođe čak ni, eto, na državnom projektu. A vi razmislite ko je državni projekat.”,rekao je Čović.

Bonus video: 

2 Komentara

    Štarkarena je zauzeta posle 21.06 gde bi se igrale utakmice

    U pravu je za to ,kakve su to fore kao da nisu mogli da nameste dva normalna termina u razmaku po 10 dana npr

Postavi odgovor