CRNA GORA BOLJA U REGIONALNOM DERBIJU: Bugari vezali i treći poraz na Evrobasketu!

U prvom meču današnjeg programa na Evrobasketu videli smo regionalni derbi u kojem je Crna Gora bila bolja od Bugarske sa 91:81!

Iako važe za jednu od najslabijih reprezentacija na ovom Evropskom prvenstvu košarkaši Bugarske su se dobro držali u današnjoj utakmici.

Naročito u prvom poluvremenu na čijem kraju su čak i vodili (46:45). Ipak, pravi potop za njih je usledio u trećoj deonici…

Crna Gora je zaigrala daleko bolje i agresivnije na oba kraja parketa i dobila tu četvrtinu sa 22:12. Time je i trasirala put pobedi koja je mogla da bude upitna pred kraj.

Naime, Crna Gora je ispustila prednost i dozvolila Bugarima da priđu na 80:78 pred kraj. Usledila je potom serija nominalnih gostiju koji su prelomili utakmicu i stigli do druge pobede na Evrobasketu.

Crna Gora je danas živela od poena Vladimira Mihailovića (23 poena, šest skokova), Igora Drobnjaka i Bojana Dubljevića (obojica po 17 poena).

Sa druge strane, Bugari su vezali i treći poraz na Evrobasketu pa im još jedna sjajna partija Aleksandra Vezenkova (26 poena, osam skokova) nije puno pomogla…

I BUDUĆNOST STALA UZ PARTIZAN: Da li će ABA liga imati sluha za zahteve dva giganta?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Mile Ilić – Ne treba sumnjati u Pešića, on je doneo poslednje zlato! | Sport Fokus Podcast EP53

3 Komentara

    Bugari su ocajna ekipa,nece oni daleko stici!!!!

    Neće dalje Bugari proći ovo je jako slaba ekipa i uz svu njihovu borbu nisu dorasli ostalim timovima

    Bugari polako pakuju kofere za kući

Postavi odgovor