Novo saopštenje Zvezde Meridianbet: "Lesoru nije prvi put da izaziva incidente, nismo pali na njegovu srceparajuću ispovest"

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet je reagovao na izjavu Matijasa Lesora povodom incidenta sa Filipom Petruševim na završetku Večitog derbija u ABA ligi.

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

Saopštenje sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda Meridianbet šokiran je lažima koje je u svojoj izjavi naveo prvotimac i svojevrsni novi vođa navijača južne tribine Matijas Lesor.

“Pomislili smo nakon ove izjave u kojoj je izneo grube neistine po kojima je srpski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev „izbio vazduh“ žrtvi Matijasu Lesoru, da je možda potrebno da se izvinimo čoveku koji je usred Beograda kao gost na privremenom radu u Srbiji i Beogradu, uličarski, pesnicama napao srpskog reprezentativca.

KK Crvena zvezda Meridianbet-Lesor-Lazarević-Partizan-Đurović
Đurović o “večitom” derbiju! (FOTO: Starsport.rs)

Svoju „srceparajuću“ (i neistinitu) ispovest Matias Lesor kome ovo nije prvi put da izaziva incidente, (podsetićemo na utakmicu u finalnoj seriji ABA lige prošle sezone kada je krenuo u obračun sa navijačima u Pioniru, sramnim slikama sa reprezentativcima Srbije Kalinićem i Petruševim, udaranje Kampaca u Nišu), biće u prilici da ponovi pred nadležnim organima, jer će shodno zakonima Republike Srbije u kojoj zarađuje (veliki) novac biti dužan da da izjavu o fizičkom napadu na igrača Filipa Petruševa nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o pokretanju krivične prijave.

Ovom prilikom obaveštavamo javnost da će izjavu u prostorijama gradskog MUP u sredu dati i reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev.

KK Crvena zvezda Meridianbet podseća da je zahtevao od čelnika ABA lige suspenziju do kraja sezone za Matijasa Lesora na čiju žalost, postoje snimci o svojevrsnoj „odbrani“ mučkim udarcima pesnicama”

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Zvezda je baš zapela da ga izbaci iz Partizana, verovatno se nadaju da će posle toga lakše pobedjivati u derbijima

Postavi odgovor