Zvezda: Važno obaveštenje za sezonske ulaznice

Crvena zvezda Meridianbet uveliko radi na jačanju igračkog kadra za izazove u predstojećoj sezoni, zbog čega raste i interesovanje navijača za ulaznice za mečeve u novoj takmičarskoj godini.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 6.000 FREEBET!

Iz kluba sa Malog Kalemegdana oglasili su se o načinima na koje simpatizeri mogu doći do sezonskih karata za sezonu 2024/25.

“KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava sve zainteresovane Zvezdaše, vlasnike sezonskih karata iz prethodne sezone i sve ljubitelje košarke da se bliži početak prodaje sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2024/25, koju svi zajedno iščekujemo sa nestrpljenjem i uzbuđenjem!

Ovoga puta neće biti predsezonske prodaje, a prodaja sezonskih karata o kojima ćemo detaljno narednih dana informisati javnost i sve koji žele da poseduju sezonsku ulaznicu odvijaće se u DVE FAZE: rezervacija i kupovina.

Prva faza odnosi se na rezervaciju sezonske karte za sve one koji će produžiti sezonske karte koje su posedovali prethodne sezone (zadržati svoje mesto). Kao Klub želimo da olakšamo i ubrzamo proces kupovine sezonske karte, a važan deo tog procesa je mogućnost za sve da na vreme obave prijavu i olakšaju kupovina. Ovoga puta ostavljena je mogućnost za sve da kupe sezonsku kartu onlajn, ili u našem domu na Malom Kalemegdanu, kultnom mestu naše Crvene zvezde.

Nakon rezervacija, svi navijači će dobiti e-mejl sa instrukcijama (1. avgusta) za plaćanje onlajn (ko je odabrao tu opciju) ili mogu kupovinu da obave na Malom Kalemegdanu od 1. avgusta do 23. avgusta do kada im važi rezervacija mesta.

KK Crvena zvezda Meridianbet formirao je i ove sezone tim koji ima svoje takmičarske ambicije i biće izuzetno atraktivan za gledanje. Potrudili smo se da i ove sezone naše sezonske karte budu dostupne svima i adekvatne svačijem džepu i budžetu.

Tako će svi zainteresovani biti u mogućnosti da nabave novu sezonsku kartu KK Crvena zvezda Meridianbet već od 15 hiljada dinara (za sve koji obnavljaju svoju sezonsku kartu) ili 18 hiljada za nove kupce sezonske karte! Naravno, kao i unazad par godina, biće omogućena i kupovina na rate (biće moguća samo za kupovinu na Malom Kalemegdanu).

Po novom kalendaru naš tim u sezoni 2024-2025 odigraće u 3 takmičenja najmanje 32 utakmice u novoj sezoni kao domaćin u Evroligi, ABA ligi i srpskom šampionatu, što prostom računicom gledajući najniže cene sezonske karte – daje vrlo povoljnu cenu od samo 470 dinara po utakmici!

Pred nama je istorijska crveno-bela sezona! Slavimo veliki jubilej i našu istoriju, ali slavimo i bodrimo i naš novi tim koji će uz pune tribine, prepoznatljiv ambijent i podršku lakše doći do ciljeva. A naši ciljevi su uvek poznati, pa i u sezoni u kojoj slavimo velikih 80 godina – jer mi smo Crvena zvezda! Zato pozivamo sve Zvezdaše da iskoriste priliku i bude deo nove sezone u kojoj ćemo se ponosno sećati naše slavne prošlosti, ali i boriti za svaku pobedu i za nove trofeje!

KK Crvena zvezda Meridianbet oglasiće se već u petak 12.07.2024. godine sa detaljnim informacijama o početku prodaje, kompletnim cenama sezonskih karata i brojnim drugim pogodonostima i servisnim informacijama kako bi maksimalno pojednostavili proces prodaje sezonske karte u godini u kojoj ćemo i obeležiti 80 godina postojanja i veliki jubilej naše Crvene zvezde!”, stoji u tekstu crveno-belih na klupskom sajtu.

Bonus video:

4 Komentara

    Ovo je vazno saopstenje za sve navijace Crvene Zvezde koje to interesuje!!!!

    Vreme je da Zvezda proda rekordan broj sezonskih karata

    Kao i uvek do sad razmišljali su o platežnoj moći navijača i kad se pogleda koliko je utakmica na programu i koliko košta sezonska karta onda shvatiš koliko je isplativa takva kupovina.

    Isplati se i te kako uzeti sezonsku karti verujem da će to biti brzo rasprodato pristupačne su cene a navijača nikad vise nije bilo

Postavi odgovor