Trener CSKA: Partizan će imati odličnu sezonu, pred nama je dosta posla

Moskovski CSKA poražen je u finalu međunarodnog turnira u Republici Srpskoj od Partizana a po okončanju susreta trener ruskog sastava Emil Rajković govorio je ekzluzivno za Meridian sport.

“Utakmica je za gledaoce bila dobra, Partizan je igrao isvrsno i kvalitetno. Imali smo skraćenu rotaciju, Ružnjecev nije igrao. Tim nam još uvek nije kompletan, treba da dođe još jedan igra. Nastavljamo pripreme, ovo sigurno nije rezultat koji smo priželjkivali, ali idemo dalje. Pred nama je dosta posla. Tim je podmlađen, treba tek da se uigramo”.

Partizan je evroligaški tim, odmerili ste snage, kako vidite tim crno-belih?

“Ova utakmica je bila odlična mogućnost da vidimo gde smo, njihovi igrači su antropometrički i motorički dominantni, posebno se to danas videlo u duelima, na ofanzivnom skoku i odbrani u reketu. Mislim da će Partizan imati odličnu sezonu, a mi treba da se pojačamo”.

Ambicije CSKA u novoj sezoni?

“Idemo na pobedu u svakoj utakmici, biće teško jer je liga mnogo jača nego ranije. Zenit, Uniks su se pojačali, biće težak posao, nismo više favoriti, sada su to druge ekipe, ali mi ćemo dati sve od sebe, ambicije su uvek iste”, zaključio je Rajković.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Bonus video:

3 Komentara

    Ruski klubovi se pojačavaju kao da i dalje igraju na evropskim takmičenjima

    Verujem i ja da će Partizan imati dobru sezonu uprkos igračima koji su ga napustili, novi igrači su se bar za sad dobro iskazali

    Ozbiljan potencijal je pokazala ova ekipa ima tu još stvari na kojima treba poraditi ali parti am deluje bas moćno

Postavi odgovor