Da li je ovo najava da će Kampaco i naredne sezone biti deo Zvezde?

Fakundo Kampaco je odigrao neočekivano loše protiv Panatinaikosa i ostao bez poena u porazu Crvene zvezde Meridianbet.

Posle utakmice se pojavila informacija da će Luka Vildosa napustiti redove crveno-belih, što je brzo demantovao argentinski košarkaš, koji je u razgovoru za Mondo najavio da bi zajedno sa Kampacom mogao da ostane.

Mnogi navijači Zvezde strahuju da će Kampaco na kraju sezone otići sa Malog Kalemegdana, ali prema rečima Vildose, očigledno da njegovom sunarodniku veoma prija Beograd i igranje za crveno-bele.

Objasnio je kako je upravo on zaslužan što je Kamapco stigao u Zvezdu, kao i da bi i naredne sezone mogli da zajedno brane boje srpskog i regionalnog šampiona.

“Ja sam ga doveo, ugovor ima i za sledeću sezonu. Nikad se ne zna. Obojici nam se sviđa ovde, lepo nam je. Navijači nam mnogo pomažu, osećamo se kao kod kuće kad vidimo argentinske zastave, čujemo povike ‘Argentina, Argentina’. Ko zna, svašta je moguće”, rekao je Vildosa.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

5 Komentara

    Ukoliko su ugovori kojim su ih vezali dobro napravljeni onda nema straha da će otići, mada to zavisi i od sveukupnog uspeha Zvezde na takmičenjima

    Onim: Ko zna svaśta je moguće, uvek ostavljaju mogućnost da dobiju bolju ponudu i poreknu sva obećanja koja su dali Zvezdi

    Bilo bi sjajno da ostane ovde i sledece sezone svi najbolji igrači i da dovedemo hos nekoga pa napadnemo adekvatno EL

    Bilo bi dobro da Kampaco i naredne sezone nosi crveno beli dres. Mnogo bi nam znacio.

    Pa i ove sezone nista nije pokazao tako da nam je sve jedno da li će da ostane ili ne.

Postavi odgovor