OGLASILI SE NAJVATRENIJI: "Partizan pokušava da uništi..."

Navijači Crvene zvezde “Delije” oglasili su se pred prvi evroligaški “večiti” derbi u istoriji.

Crvena zvezda i Partizan se sastaju u četvrtak od 20.30 u beogradskoj “Areni” u okviru 12. kola Evrolige.

Prvobitno je bilo najavljeno da će crveno-beli, kao gosti, dobiti oko 1.800 ulaznica za derbi (10%), ali je Partizan, nakon bezbednosnog sastanka, to onemogućio.

Najvatrenije pristalice Zvezde su zbog toga izdale saopštenje, koje prenosimo u celosti i bez redakcijskih korekcija.

“KK Partizan je odlučio da prvi naš derbi u evrokupovima protekne bez gostujućih navijača i time pokušava da uništi sve što jedan derbi čini pravim. Mi od derbija ne odustajemo. Tražimo od uprave Partizana da omogući ulazak navijačima Crvene zvezde sa kupljenim kartama i obezbede deo tribine za nas. U suprotnom bićemo prinuđeni da se sami snalazimo za ulazak u halu i ovim putem pozivamo sve zvezdaše da urade isto. A odgovornost za sve što se tada bude desilo u hali imaće ista ta uprava Partizana. Pozivamo i navijače Partizana da podrže naš zahtev i obećavamo da ćemo, u derbiju kada mi budemo domaćini, boriti da im obezbedimo mesto u hali. Derbi nije derbi bez navijača oba tima”.

Prethodno se saopštenjem oglasio i klub sa Malog Kalemegdana.

Pogledajte šta se desilo u prvom “večitom” derbiju ove sezone:

5 Komentara

Po svemu sudeći su rešili da po svaku cenu prisustvuju utakmici što znači da možemo da zaboravimo da će sutra sve proći u duhu sporta

Vidim ja da ce policija imati oune ruke posla u cetvrtak.

Bice svasta u cetvrtak,jos ako Delije dodju organizovano do arene

Delije zele u Arenu,videcemo dal ce uspeti da udju.

Ovo je najava haosa koji će nastati, mislim da uprava Partizana nije dobro razmislila šta njena akcija može proizvesti

Postavi odgovor