Sportski direktor Zvezde otkrio planove za pojačanja, osvrnuo se i na "imena koja mediji apostrofiraju"

Crvena zvezda Meridianbet sa dva trofeja je okončala prošlu sezonu, uveliko se priča o planovima za narednu, o čemu je govorio i sportski direktor Milan Dozet.

U medijima se pojavljuje veliki broj spekulacija o tome ko će otići iz srpskog šampiona i ko bi mogao da pojača redove ekipe Duška Ivanovića.

Direktor crveno-belih otkrio je koji igrači su u fokusu kada se radi o potencijalnim pojačanjima.

“Već duže na mom stolu stoji lista slobodnih potencijalnih pojačanja, ali na njoj nema nijednog imena koji se medijski apostrofira. Čekamo povratak Duška Ivanovića sa kraćeg odmora, da sve pretresemo. Mogu samo da kažem da su nam u fokusu domaći košarkaši i nekadašnji članovi Zvezde, da bi u sezoni 2023/24 bili još bolji”, rekao je Dozet za “Sport Klub“.

To je potvrda ranijeg saznanja Meridian sporta da Zvezda čeka famozni 29. jun, kada će Evroliga održati finalni sastanak i potvrditi ko će tačno učestvovati u elitnom takmičenju naredne sezone, pa će nakon toga reagovati na “transfer pijaci”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Direktor kluba sa Malog Kalemegdana osvrnuo se i na status Fakunda Kampaca i Luke Vildose.

“Videćemo šta će biti sa argentinskim duetom. Ne bih pričao o njihovim ugovornim klauzama eventualnog izlaska, pošto imaju još godinu obaveza sa Zvezdom. Kao ni o statusu Bentila, Martina i Holanda, kojima su istekli ugovori. Naša je ideja da zadržimo što više domaćih igrača, sa takvima smo i osvajali pehare prethodnih sezona”, rekao je Dozet i dodao:

“Nedović i Ilić, jedni su od retkih koji imaju važeće ugovore. Dobriću, Mitroviću i Laziću su odavno ponuđeni produžeci saradnje. Nadam se da će kapiten da nastavi rolu Markovića. Branko je momak koji drži svlačionicu, radi mnogo toga za Zvezdu što se toliko ne vidi. Kao i da je mnogo više od odbrambenog igrača, sa najviše poena iz ‘pik en rola’. O statusu Raduljice i Kuzmića odlučuje trener Ivanović, čekamo da čujemo njegovu ideju. Centara nema mnogo na tržištu”.

Šta će biti sa Topićem? Iz Crvene zvezde Meridianbet stigao odgovor

BONUS VIDEO:

4 Komentara

  Jasno je da nisu u dobroj finansijskoj situaciji čim su im u fokusu domaći košarkaši

  Odgovori

  Veliki su planovi i potrebe nase Crvene Zvezde Meridianbeta,nadajmo se da ce uspeti sve da ostvare pred sledecu sezonu!!!

  Odgovori

  Uvek oni imaju velike planove samo im je slaba realizacija

  Sve je to lepo cuti ali treba realizovati te transfere a to neće biti ni malo lako sigurno

  Odgovori

Postavi odgovor