Predsednik ili predsednica - Nikola Peković ili Jelena Dubljević?

Da li će Nikola Peković ostati na mestu predsednika Košarkaškog saveza Crne Gore ili će u tu fotelju sesti Jelena Dubljević, trebalo bi da bude poznato već sutra. Izborna skupština zakazana je za petak, gde će se glasati za novog lidera crnogorske košarke.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Poslednjih sedmica bilo je mnogo prepiranja u javnosti, a sada će se konačno znati kojim putem će se ići dalje. Odlučivaće se između dva kandidata, a reprezentativke Crne Gore pružile su podršku bivšoj proslavljenoj igračici.

„Smatramo da imamo pravo i obavezu da se čuje i naš glas, jer dovoljno dobro poznajemo situaciju i verujemo da je vreme za promene i da je upravo Jelena Dubljević pravi izbor za tu funkciju“, piše između ostalog u saopštenju košarkašica Crne Gore, a prenose „Vijesti“.

Saopštenje su potpisale Milica Jovanović, Nikolina Ilić, Bojana Kovačević, Marija Leković, Jelena Bulajić, Nataša Mek, Božica Mujović, Ksenija Šćepanović, Taja Rejmer, Dragana Živković, Zorana Radonjić, Lana Vukčević, Maja i Milena Bigović, Jovana Pašić, Jelena Vučetić, Sanja Akšam i Sofija Živaljević. Međutim, nema potpisa selektorke Jelene Škerović.

Bonus video:

2 Komentara

    Jako bitno pitanje za sportsku javnost Srbije

Postavi odgovor