Dubljević na izlaznim vratima Valensije posle 11 godina

Crnogorski centar Bojan Dubljević bi mogao da napusti Valensiju posle 11 godina, na kraju ove sezone.

Pregovori oko obnove ugovora između Dubljevića i Valensije koji ističe po završetku sezone nisu intezivni, pa se tako sluti da je kraj saradnje blizu.

On je istakao da trenutno ne želi da priča o budućim planovima, ali i nagovestio mogući odlazak.

“Ovo je neobična situacija za mene, nije baš prijatna. Imam ugovor i dok se ne završi sezona ne želim da mislim o budućnosti i o tome šta može da se desi za nekoliko sedmica. Ne znam da li mi je ovo poslednja sezona ovde, ali to sada nije bitno – želim da dam sve u finišu sezone. Mnogo puta sam rekao da želim da ostanem i završim karijeru ovde. To se nije promenilo i to je moj san. Ali, za dogovor su potrebne dve strane”, rekao je Dubljević.

Crnogorski košarkaš će u oktobru da napuni 32 godine, a ove sezone je prosečno beležio 11.7 poena po utakmici u Evroligi za španski tim.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Mislim da mu Valensija neće obnoviti ugovor, trebaju im mladji igrači

    Nije važno gde bi on voleo da završi karijeru, važno je šta čelnici Valensije odluče a ako odluče da im je nepotreban neće mu produžiti ugovor!

    Godine rade svoje on jeste igrao ovde tj igra sjajno toliko dugo sli mislim da neće moći još mnogo da pruzi i da mu se bliži kraj saradnje

Postavi odgovor