Ultimatum za Embida - ima rok do 10. oktobra da izabere reprezentaciju

Već dugo traje sapunica oko odabira reprezentacije Džoela Embida.

Rođeni Kamerunac vaga između SAD i Francuske, međutim, iz Pariza je stigao ultimatum, pošto više ne žele da čekaju odluku zvanično najboljeg igrača NBA lige.

“Rasplet će se dogoditi veo brzo kakav god ishod na kraju bio. Nadamo se da je tako i mislim da on to zna. Možda ćemo imati odgovor do 10. oktobra. To je rok koji smo postavili” izjavio je prvi čovek francuskog saveza Žan Pjer Siutat.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Ispadanje “trikolora” u grupnoj fazi Mundobasketa izazvalo je ogromno razočarenje u Francuskoj, pa se već kroji tim za Olimpijske igre u Parizu narednog leta.

“Nikada nismo saopštili ništa zvanično o Džoelu Embidu. Razne vesti kolale su sa svih strana, a ja ponavljam da želim da dođe. Međutim, nikada nismo dali informaciju da je pristao da igra za nas. Ni danas, on nije deo francuskog tima. Radimo na tome, imamo čvrstu želju. On to zna. Imali smo priliku da o tome razgovaramo sa njim i čekamo odluku. Američki tim je takođe veoma zainteresovan za njega. Kamerun će igrati predolimpijske kvalifikacije. Situacija je vrlo delikatna iz njegove vizure”, zaključio je Siutat.

BONUS VIDEO:

6 Komentara

  Realno i treba ultimatum, previše je sebi dao prostora “MVP”. Nek kaže već jdnom da znaju za koju reprezentaciju će da nastupa

  Odgovori

  Amerikanci samo za ultimatum i znaju

  Odgovori

  Ima da donese odluku na kraju. Ali mislim da nece da prostane na ultimatum.

  Odgovori

  Strasan igrač i ja mislim da moze da napravi dobar ugovor i to bilo gde

  Odgovori

  Ma sigurno mu se ne zuri kada zna da moze da igra u bilo kom klubu.

  Odgovori

  Ma šta njega briga covek može da bira gde će da igra bukvalno

  Odgovori

Postavi odgovor