Kako je Majkl Džordan "naterao" NBA zvezdu da promeni papuče

Košarkaš Hjustona i jedna od nbudućih zvezda NBA lige, Džejlen Grin (21) prisetio se susreta sa Majklom Džordanom na samom početku karijere.

Grin je bio gost podkasta Pola Džorda i tom prilikom otkrio kako je tekao razgovor sa po mnogima najboljim igračem svih vremena.

“Imam jednu ludu priču u vezi sa Majklom Džordanom. Bio sam na Džordanovom kampu u San Dijegu kao dete. Vraćao sam se sa treninga u svoju sobu – imao sam navučene čarape do kolena, širok šorts i i Adidas papuče. Užasno sam se oblačio tada. Majkl mi je prišao i rekao mi ‘Moraš da skineš te glupe Adidas papuče’. Ja sam ga pitao na šta misli. Džordan mi je rekao ‘Trebalo bi da imaš Džordan papuče’. Ja sam ga pitao da mi ih da, i dao mi je“, kazao je Grin.

“Neverovatno – ja sam bio samo klinac koji je gledao svoja posla, srećan što sam uopšte tu, a obratio mi se Džordan i to zbog papuča. Otrčao sam do majke koja je bila tu i rekao joj da sam pričao sa Džordanom, ali je ona to već znala jer je snimala sve što sam ja radio“, opisao je košarkaš Rokitsa nepredvidivu narav “Em-Džeja”

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

U prošloj sezoni, svojoj tek drugoj u karijeri, košarkaš Hjustona beležio je 22,1 poena 3,7 skokova i 3,7 asistencija, ali njegovi Roketsi su nažalost bili jedan od najgorih timova u ligi.

Bonus video:

3 Komentara

    Kako mu je iskusno Džordan prodao priču uvalivši mu svoj brend

    Sve je to prvenstveno biznis i nikakav drugi brend se ne sme veličati unutar Džordanovog kampa!

    Nije Džejlena zaustavio Džordan zato što ga je primetio na terenu već zato što je sve marketing i u Džordanovom kampu se mogu nositi samo papuče koje su Džordanov brend!

Postavi odgovor