Embid i SAD? Otvoreno novo poglavlje neviđene sage

Neviđena saga vlada oko Džoela Embida. Prvo je bila ona oko MVP titule, da bi se prenela na reprezentativni status snažnog centra. Danas je dobila novo poglavlje.

Da se vratimo samo jedan korak u nazad i podsetimo da centar Filadelfije Seventisiksersa ima pasoše Kameruna, Francuske i Sjedinjenih Američkih Država. Samim tim i tri potencijalna izbora.

Jasno je da u ovoj konkurenciji Kamerun otpada. Ostaje “bitka” između Francuske i SAD. Navodno je Embid bio bliži Trikolorima, mada sada se čini da će pre obući dres drim tima.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

O tome je danas govorio i generalni menadžer reprezentacije SAD-a – Grent Hil. Novo poglavlje je dobila neviđena saga.

“Samo ću odgovoriti jednostavnim odgovorom, a to je: “Da, razgovarao sam s njim”. On ima opcije. On je sjajan igrač. Ali on je takođe neko o kome smo razgovarali za sledeće leto, znate. Videćemo kako će se to odigrati”, poručio je Hil.

Ideja je da Embid obuče dres SAD-a na Olimpijskim igrama 2024. godine u Parizu. Kakav bi to tek udarac bio za Francuze da im “pojačanje” zaigra u drugoj ekipi na domaćem terenu.

Ovo leto se znalo da od snažnog centra nema ništa pošto je dao prioritet ženidbi i spremanju za narednu NBA sezonu u odnosu na konačan izbor reprezentacije.

Videćemo na kraju za koga će Embid i zaigrati…

Bonus video:

2 Komentara

    Ko ga pita, želeo ne želeo moraće da obuče dres drim tima

    Ma igrace za Sad tu je sigurna medalja

Postavi odgovor