Evroliga objavila saopštenje: Poznat epilog meča u Madridu

Utakmica između Real Madrida i Partizana je prekinuta pri vođstvu crno-belih rezultatom 80:95 na 1:45 do kraja susreta zbog opšte tuče igrača.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Meč se nije nastavljao, sudije su upisale pobedu Partizanu, a Evroliga se objavom oglasila o pomenutom incidentu.

Saopštenje prenosimo u celosti.

– Druga utakmica plej-of serije između Real Madrida i Partizana Mozzart Bet Beograd prekinuta je na 1 minut i 40 sekundi do kraja u četvrtak kada je došlo do svađe na terenu i većina obe klupe se ispraznila. Kada su diskvalifikacije primenjene za one igrače koji su učestvovali u svađi i one koji su automatski izbačeni zbog napuštanja prostora za klupu, nijedna ekipa nije imala potreban minimum od dva igrača svaki koji je potreban da završi utakmicu, tako da se utakmica smatra zvanično završenom rezultatom u to vreme prekinuto je 80-95 u korist Partizana, koji tako sada vodi u seriji 2-0. Košarkaška Evroliga je prosledila prijavljene činjenice nezavisnom disciplinskom sudiji Evrolige, koji će u naredna 24 časa doneti odluku o incidentima na terenu u skladu sa utvrđenim postupkom. Košarkaška Evroliga najoštrije osuđuje događaje koji su se desili na kraju utakmice. Ovakvi događaji ne predstavljaju vrednosti poštovanja koje liga i njeni klubovi promovišu i koje oličava košarkaški sport.

3 Komentara

    Bilo koja druga odluka ne bi bila korektna i isprvana

    Naravno da ovakvo ponasanje i tuca kojom su pre vremena zavrsili jednu vaznu utakmicu,ne predstavlja primer za postovanje i treba biti zestoko sankcionisana!!!!

    Bravo tamo i treba ,svakako smo ih pregazili a biće debelih kazni za ovo večeras ..sad ig čeka pakao Arene

Postavi odgovor