Hezonja: “Strašno šta se desilo, njega nikad nisam video da plače"

Mario Hezonja je ponovo pokazao veličinu i izrazio veliku žal zbog stravičnih dešavanja u Beogradu.

Nakon pobede Reala nad Partizana u četvrtoj utakmici, hrvatski košarkaš se prvo osvrnuo na zločin u OŠ “Vladislav Ribnikar”.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

“Ove vesti.. Nema više priče o sportu, o košarci… Katastrofa, tuga, žalost, tako da vidi sa na njima, ali vidie se i nama. Nas dvojica smo isto sa Balkana. Vidite na nama da je to katastrofa“, rekao je Hezonja, koji je našao “opravdanje” što je Partizan izgubio od Reala.

„Imamo duži sastav, više igrača koji može da pomogne. Oni igraju ekstremnu košaraku sa Željkom, skoro savršeno. Zato smo izgubili prve dve. Ali borili smo se kao lavovi, videli ste razliku u skokovima. Ovi igrači koji nisu igrali previše u sezoni su nam dali energiju, jer su stvarno dobri igrači”.

Utakmica je počela minutom ćutanja.

„To je katastrofa, ja nisam mogao da verujem da se ovo događa na Balkanu. Bio sam dosta hladnorvan što se tiče takvih stvari, ali u šoku sam. Užas, katastrofa, ne znam šta da kažem“.

Objasnio je još jednom zašto Real ima prednost u odnosu na Partizan.

„Energija. Igramo kod kuće, preokrenuli smo seriju i imamo prednost našeg terena i što imamo sjajnu rotaciju. Tako da nam mogu pomoći. Zek igra po 40 minuta, Naneli isto – to je teško”.

Povratak Kevina Pantera će biti veliki plus za Partizan.

“Dosta igrača ga može čuvati i pokušaćemo da ga zaustavimo. Znamo da je sjajan individualan igrač”.

Sa druge strane, Real će biti bez Gabrijela Deka, koji je doživeo stravičnu povredu.

“Ne izgleda dobro. Nikad ga nisam video da se smeje, a kamli ne da plače. Nije mi izgledao dobro. Čovek ide glavom kroz zid”.

Za kraj je poručio kako bi voleo da Partizan igra na F4, samo da nije protivnik Realu.

“Širina na našoj strani, košarka apsolutno na njihovoj. Igrali smo puno dobra na strani, što je meni nepojmnjivo. Navijači, Željko… da ne igraju protiv nas, odmah bi rekao Partizan na F4“.

Bonus video:

4 Komentara

    Ovo je tuga i bol cele nacije,zbog svega sto se dogodilo,ali i zbog svega sta moze da se tek dogodi….Lavina zla se otvorila i pitanje kako to sve dalje spreciti….

    Uradiće sve da izbace Pantera sa terena u prvom delu igre i onda im je pobeda zagarantovana

    Strasno kad ovakve stvari obeležavaju jedan dan jednu utakmicu ova tragedija je nešto sto Srbija nikad nije doživela

Postavi odgovor